Forsvaret indgår ny rammeaftale med Komplex it

Forsvaret indgår ny rammeaftale med Komplex it om hardware, software og rådgivning

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har igen valgt Komplex it som leverandør af serverkapacitet, storage, netværkskomponenter og tapebackup til understøttelse af Forsvarets SAP-baserede it-system, DeMars. Komplex it har gennem de seneste syv år leveret løsninger til understøttelse af Forsvarets SAP-løsning. Den nye rammekontrakt strækker sig over de næste fire år med mulighed for forlængelse i yderligere tre år.

Dansk Forsvars Management- og Ressourcestyringssystem, DeMars, er det centrale økonomi-, personel- og materielsystem for 14.000 brugere i Forsvaret og dækker alt fra operative kommandoer til selvstændige styrelser og enheder under Forsvarsministeriet. DeMars bidrager til, at kampfly kan gå på vingerne og at skibe og kampvogne kan operere.

Rammeaftalen med Komplex it skal sikre, at Forsvaret har adgang til al nødvendig hardware, herunder serverkapacitet og storage, så it-platformen under DeMars er driftsstabil 24/7. Derudover skal Komplex it levere basissoftware, der understøtter og overvåger SAP-løsningen og giver brugerne en række automatiserings- og selvbetjeningsmuligheder. Endelig skal Komplex it gennem rådgivning sikre, at platformen løbende optimeres bedst muligt.

Forsvaret indgår ny rammeaftale med Komplex it om hardware, software og rådgivning

Her ses vicechef, brigadegeneral Christian Ishøj og IT Direktør Kristian Vengsgaard fra FMI sammen med Lars Kok og Jesper Fredensborg Jensen fra Komplex it.

”Vi vasker tavlen helt ren, når vi laver et nyt udbud. Derfor kan vi ikke læne os op ad vores historik med Komplex it, når vi evaluerer og vælger en ny leverandør. Dog kan jeg sige, at vi gennem de sidste syv har værdsat deres høje kvalitet i leverancen og kompetente konsulentrådgivning. Udover at levere hardware og software til it-platformen under vores SAP-system skal Komplex it fungere som vores uvildige rådgiver i forhold til at udnytte platformen optimalt. Vi står bl.a. over for en udskiftning af vores applikation til SAP S/4HANA, og det kræver en tilpasning af vores driftsplatform,” siger Niels Milholt, chef for Forsvarets SAP-platform DeMars.

”Kvalitet vægtes højt i udbudsmaterialet, og vi er naturligvis meget tilfredse med, at vi lever op til Forsvarets høje krav, og at Forsvaret har tillid til vores leverancer og rådgivning. Vi ser frem til et fortsat tæt og godt samarbejde de næste fire år,” siger Jesper Fredensborg Jensen, Account Manager og bestyrelsesformand for Komplex it.

For nuværende kører systemet i NNIT’s datacentre på to IBM Power 980-servere, som kører med styresystemet IBM AIX samt et lagringsystem i to IBM flash 9150 og tape backup på IBM Tape Library.

Yderligere oplysninger: Kontakt Jesper Fredensborg Jensen

 

Jobopslag

Kom og arbejd sammen med os. Vi har lige nu ledige stillinger.

Nyhed

TechMeetUp: Open source-alternativer til VMware

Menu