It-løsninger

Vi sammensætter den løsning, der matcher din forretning

Vi sammensætter den it-løsning, der matcher din forretning

Vi har alle en naturlig forventning om, at it-infrastrukturen løbende skal kunne løse flere opgaver, samtidig med at den skal være enklere og mere overskuelig. Det er et paradoks, for datamængderne og it-systemerne vokser – og der skabes flere afhængigheder på tværs af it-infrastrukturen, som dermed bliver mere kompleks.

Det går stærkt indenfor hardware- og softwareudvikling, og vi gør en dyd ud af at certificere os i nye, markedsførende produkter og teknologier, som giver vores kunder mest værdi. Vi har særligt fokus på de teknologier, der automatiserer, øger performance og forenkler it-infrastrukturen. Samtidig har vi altid blik for din virksomheds forretningsstruktur, investeringsniveau og konkrete behov, så du kun betaler for det, der reelt skaber værdi for din virksomhed. Vi tilbyder en it-infrastrukturanalyse, der giver jer et stærkt grundlag for at træffe fremtidige beslutninger i forbindelse med jeres it-infrastruktur.

”Vi får altid god rådgivning og jeg har høj tillid til Komplex it. De forstår vores forretning, og en ekstra bonus er, at de også prismæssigt er skarpe.”

Morten Rude, IT Manager, JBS Textile Group

Vores partnere

IBM-leverandør
Red Hat-leverandør
Lenovo-leverandør
Microsoft-leverandør
Delinea-leverandør
Suse-leverandør
Veeam-leverandør

Jobopslag

Kom og arbejd sammen med os. Vi har lige nu ledige stillinger.

Nyhed

Drop VPN - brug Privileged Remote Access

Menu