VMware vs. Hyper-V og Azure Stack HCI

Her er et stærkt alternativ til VMware

Markedet er i opbrud, og med VMwares nye ejerskab har mange it-administratorer fået udsigt til dyrere licenser. Har du brug for et alternativ, så læs med her. For der er en vej uden om licensskruen, især hvis du arbejder i et Microsoft-miljø.

Du har Hyper-V i værktøjskassen

Virtualiseringsværktøjet Microsoft Hyper-V indgår som en del af Windows Server-licenspakken. Du har altså allerede Hyper-V i værktøjskassen, omkostningsfrit og fuldt integreret med Windows-økosystemet. Det betyder, at Hyper-V integreres sømløst til de sikkerheds- og netværksfeatures, du kender fra Windows, og at du med Hyper-V har en hypervisor ved hånden, der kan erstatte VMware.

Du kan bygge bro til dit datacenter

Med en Microsoft Azure Stack-løsning får du datacenter-licenser med i pakken. Det betyder, at du ikke skal købe ekstra datacenter-licenser. Og da det er samme hypervisor, som Microsoft Azure benytter, kan du med Hyper-V starte virtuelle maskiner i både Azure og dit eget datacenter. Denne hybridløsning – Microsoft Azure Stack HCI – er rykket i fokus som et stærkt alternativ. Den giver dig større fleksibilitet og mulighed for at udnytte fordelene ved både cloud og on-premises infrastruktur.

Du står på et solidt HW-fundament

Lenovo ThinkAgile MX er ideel til Microsoft Azure Stack HCI. Det er en driftssikker, højtydende hardware, der helt fra bunden er udviklet til en MS-hyperkonvergeret infrastruktur. Lenovo ThinkAgile MX kan samle storage, server og compute under ét og er testet, valideret og certificeret af Microsoft. Som nævnt leveres den med de nødvendige licenser fra fabrikken, så du kan skyde genvej til hurtig implementering og udnyttelse af fordelene.

Migrering er ikke nogen forhindring

Uanset, hvad du vælger som fremtidig platform, bør selve migreringen ikke stå i vejen for din beslutning. Det behøver ikke være et stort projekt at gå fra VMware til Hyper-V, og det behøver ikke et koste hverken meget tid eller mange ressourcer. Det kan vi se på flere konkrete cases.

Udtalelse

Komplex it introducerede os til Azure Stack HCI, og det var en gamechanger for os. Nu kan vi tilbyde at holde vores kunders data lokalt i Danmark og samtidig drage fordel af Azure-miljøet. Det har givet os den fleksibilitet og sikkerhed, som vores virksomhed har brug for i forhold til vores kunders behov.

Thomas Drewes Grube, Business Director, Solteq Care

Vil du høre mere?

Frederik Hemmingsen, Komplex itHos Komplex it forstår vi godt, hvis markedet lige nu kan se udfordrende ud. Derfor inviterer vi dig på en uforpligtende inspirationssnak, hvor du ridser dine ønsker op, og vores eksperter leverer med- og modspil.

Kontakt Frederik Hemmingsen – udfyld formularen herunder og han kontakter dig.

Jobopslag

Kom og arbejd sammen med os. Vi har lige nu ledige stillinger.

Nyhed

TechMeetUp: Open source-alternativer til VMware

Menu