Undgå datatab

Backup-as-a-Service - en komplet backupløsning

Backup-as-a-Service fra Komplex it

Med Backup-as-a-Service fra Komplex it har du altid en datakopi, som ikke kan slettes eller hackes

Backup af data er nøglen til at undgå datatab – uanset om cyberkriminalitet, nedetid eller manuelle fejl udgør risikoen. Hvis du vil have den sikreste, smarteste og mindst ressourcekrævende backupløsning, skal du vælge Backup-as-a-Service (BaaS). For med Backup-as-a-Service kan du sikre forskellige kopier af din virksomhedens data – onsite og offsite, samt på online og offline medier.

Hvorfor vælge Backup-as-a-Service?

Du undgår, at forretningen kollapser

Kolleger, kunder, leverandører og alt derimellem – er afhængige af din virksomheds data. Derfor har du behov for en opdateret, sikker og valid backup af virksomhedens data, som forhindrer at forretningsdriften kollapser i tilfælde af utilsigtet datatab. Enhver virksomhed oplever datatab før eller siden og af forskellige årsager. Netop derfor skal data kunne genetableres hurtigt, uden at det påvirker virksomhedens drift og omverdenens tillid til jer.

Du er på forkant med cyberangreb

Cyberangreb bliver stadigt mere avancerede og en stadigt større årsag til datatab. Tidligere kunne man nøjes med at genetablere serverne fra gårsdagens backup, men i dag forsøger cyberkriminelle at kompromittere backupsystemer med såkaldte ’forsinkede triggers’. Det betyder, at der blot går nogle få dage selv efter en succesfuld genetablering, inden næste angreb finder sted. Når først systemer og data er inficerede, kan cyberkriminelle nemt forsinke malwarehandlingen i nogle uger eller måneder og på den måde forbigå backuphistorikken.

Du sikrer data på den smarteste og mest kosteffektive måde

Med Backup-as-a-Service får du en løsning, der er skalerbar og fungerer optimalt på tværs af platforme – virtuelle, fysiske og cloudbaserede. Du slipper for dyre hardware- og softwareinvesteringer, samt drift og vedligeholdelse af systemerne. Du har adgang til backupspecialister og kan bruge dine interne it-ressourcer på forretningsrelaterede opgaver. Og så betaler du kun for forbrug.

Backup-as-a-Service fra Komplex it

Backup-as-a-Service fra Komplex it

Vores BaaS-løsning er en videreudvikling af best practice-modellen 3-2-1. Dvs. vi anbefaler, at man har tre kopier af virksomhedens data, som placeres på to forskellige medier, og én kopi placeres offsite. Vi har dog valgt en endnu mere sikker tilgang. Vi mener, at mindst én kopi bør være offline, og at man løbende skal teste restoreprocesser og data for nul fejl. Vores model hedder derfor 3-2-1-1-0. I skal nemlig have sikrede og låste kopier (også kaldet immutable copies) for at undgå datatab.

Vi designer BaaS-løsningen til din virksomhed med serviceaftaler (SLA’er), der indeholder detaljer om backupfrekvens og restoretid.

Komplex it er ekspert i håndtering af data. Baseret på vores mangeårige erfaringer har vi udviklet en Backup-as-a-Service-løsning, som giver dig mulighed for at vælge de elementer, der optimerer databeskyttelse i din virksomhed. Vi rådgiver og hjælper dig og anbefaler en solid løsning, der passer til lige netop din virksomheds behov.

Få rådgivning

Hvorfor backup af Microsoft 365 er vigtigt …
Klik her og læs mere

 

 

 

3-2-1-1-0 backupstrategi

 

3-2-1-1-0 backupstrategi

Vores backupservice. Dit valg.

 

Backupløsning Platin Guld Sølv Bronze
Offsite, immutable backupkopi
Du har styr på din lokale backup, men har brug for en ekstra, ransomwarebeskyttet backupkopi
Driftet, onsite backup server med mulighed for en immutable kopi
Du har styr på dine backupklienter og jobs, men ønsker at vi tager os af backupplatformen. Du har fokus på hurtig genskabelse af dine kritiske systemer
Totaldrift af backup – server og klienter
Vi leverer en total backupløsning med mulighed for rapportering efter behov
Restoretests og beredskabsplan
Udover en total backupløsning ønsker du regelmæssige genetableringstests af udvalgte systemer, samt en opdateret beredskabsplan

 

Lad os hjælpe. Så kan du fokusere på forretningen.

Frederik Hemmingsen, Komplex it

Vi har erfaringen, specialisterne og en løsning baseret på best practises. Hvis du kan afsætte lidt tid til en indledende snak med os, kan vi hurtigt spore os ind på dit behov og muligheder. Hvem ved – måske er 3-2-1-1-0-modellen den smarteste løsning for din virksomhed også?

Udfyld formularen herunder eller kontakt Frederik Hemmingsen. Vi glæder os meget til at hjælpe din virksomhed godt i gang med BaaS.

Ledige stillinger

Job

Vi søger en Account Manager

Nyhed

Region Sjælland og Komplex it indgår 4-årig aftale

Menu