Simple Cloud fra Komplex it

Platform-as-a-Service - et effektivt svar på it-chefens udfordringer

Simple Cloud fra Komplex it er et effektivt svar på it-chefens udfordringer

Det kræver nytænkning fra it-chefen at imødekomme tidens krav til mobilitet, kapacitet, sikkerhed og robusthed inden for stramme it-budgetter. Datacentret er investeringstungt, mens udgifterne i public cloud kan løbe løbsk. Komplex it Simple Cloud viser en tredje vej, der kan bevare fremdrift i organisationen og samtidig aflaste it-ressourcerne.

 

Hvad er PaaS?

Platform-as-a-Service – PaaS – er et cloudbaseret miljø, der omfatter infrastruktur med servere, storage og netværk, men også kan rumme fx udviklingsværktøjer, BI-tjenester, systemer til databaseadministration og meget mere. Simple Cloud fra Komplex it er en PaaS-løsning sammensat og drevet på dine betingelser.

PaaS - cloud

Hvorfor vælge Simple Cloud?

Har din organisation opbygget teknologisk gæld, der gør det tungt at skabe fremdrift? Er det svært at tiltrække kvalificeret arbejdskraft? Så kan en PaaS-løsning være nøglen til at imødegå de største udfordringer:

Skalerbarhed

Dine it-ressourcer kan skaleres hurtigt og effektivt. I forhold til at drive eget datacenter behøver du ikke bekymre dig om anskaffelse af ekstra hardware eller infrastruktur, når behovene ændrer sig.

Hastighed

Platformen kan forkorte tiden til markedet, da det er muligt at automatisere mange af de opgaver, der ellers kræver tid og ressourcer som blandt andet infrastrukturprovisionering, load balancing og patching.

Omkostninger

Ingen omkostninger forbundet med at købe og vedligeholde fysisk infrastruktur. Du betaler kun for de ressourcer, du har behov for. Der er fuld transparens, og der gemmer sig ingen skjulte omkostninger.

Fleksibilitet

Simple Cloud kan ‘omstilles’ til at opfylde nye forretningskrav. Der er normalt en bred vifte af infrastrukturtjenester og tredjepartstjenester tilgængelige. Og løsningen kan integreres med eksisterende løsninger.

Sikkerhed

Med en række sikkerhedskontroller og -mekanismer på plads er data og applikationer godt beskyttet. Det kan fx omfatte adgangskontrol, kryptering, backup og gendannelse. En lokal løsning gør det lettere at overholde compliance.

Pernexus Systems ApS

”Løsningen afspejler, at selv om vores it-kompetencer er førende på øverste niveau, så ville det være dyrt og koste momentum, hvis vi selv skulle etablere en driftsafdeling af den kaliber. Omkostningerne ville have været enorme, og det er slet ikke her, vi kan skabe værdi for vores kunder."

Mette Leiholt, Udviklingschef hos Pernexus Systems

Hvad omfatter Simple Cloud?

Komplex it Simple Cloud tilbyder en samlet platform, der flytter omkostningerne fra CAPEX til OPEX, sørger for stabil drift i et af Danmarks sikreste datacentre, adskiller drift og backup og sikrer, at dit udstyr altid er patchet og sikkerhedsopdateret. Det hele i én, nem administrérbar løsning.

Få dine fordele præsenteret - kontakt os

Forståelig og fair afregningsmodel

Det kan være en udfordring at holde trit med omkostningerne, hvad enten det drejer sig om et on-premise datacenter eller en public cloud-løsning. Da dette – forståeligt – er en særdeles øm tå, har vi hos Komplex it valgt at arbejde med en anderledes form for afregning, som vi finder mere rimelig.

Her ses en sammenligning mellem:

Traditionel afregning (CAPEX)

  • Alle faste udgifter er indregnet ind i de variable priser.
  • Prisen er lineær, så 1 host koster Y og 10 hosts koster 10 x Y.

Komplex it afregning (OPEX)

  • Alle faste udgifter er indregnet i Base.
  • Variable udgifter er KUN dem, der varierer, f.eks CPU, memory og storagekapacitet.

PaaS vs. IaaS

PaaS er et yderligere skridt væk fra fuld administration af infrastrukturen on-premise. PaaS er en cloudplatform, der giver brugerne mulighed for at udvikle, køre og administrere egne apps uden at skulle bygge og vedligeholde hele den platform, der kræves. Du koder, bygger og administrerer dine applikationer uden besvær med softwareopdateringer og vedligeholdelse af hardware. Udviklings- og udrulningsmiljøet er allerede til rådighed.

PaaS IaaS
Applikationer
Middleware
Virtualisering
OS
Network
Compute
Storage
Dit ansvar   Udbyders ansvar

Lad os hjælpe med at skabe fremdrift

Frederik Hemmingsen, Komplex itSimple Cloud samler det bedste fra eget datacenter og public cloud i én løsning, der kan tilpasses din organisation, nedbringe den teknologiske gæld og skabe ny fremdrift i den digitale omstilling. Det uddyber vi gerne med en personlig præsentation og individuel rådgivning med afsæt i dine ønsker og krav.

Udfyld formularen herunder og Frederik kontakter dig snarest

Powered by IBM Power & IBM FlashSystems

Jobopslag

Kom og arbejd sammen med os. Vi har lige nu ledige stillinger.

Nyhed

Drop VPN - brug Privileged Remote Access

Menu