Hvorfor Privileged Access Management?

Privilegerede passwords er nr. 1 sikkerhedsrisiko

Analysefirmaet Gartner har de seneste par år peget på PAM som en top prioritet, hvad angår cybersikkerhed. Og med rette. I en tid med stigende cybertrusler og et stadig mere komplekst it-landskab i mange organisationer er det vigtigere end nogensinde at have styr på sikkerheden.

Adgangsrettigheder er den mest eftertragtede valuta blandt cyberkriminelle. Undersøgelser viser, at misbrug af privilegerede adgangsrettigheder spiller en rolle i 74 procent af alle sikkerhedsbrud. Brud, der kan resultere i ransomware og tab af data. Det er vigtigere end nogensinde at reducere organisationens angrebsflade.

PAM – Privileged Access Management – er en teknologi, der tilbyder organisationer at arbejde strategisk med adgangsrettigheder til privilegeret information. Både Forester og Gartner har sat dette punkt som en topprioritet for it-chefer.

Få styr på den kritiske infrastruktur

Overhold compliancekrav, dokumentér hændelser, og eliminér overflødige rettigheder, der kan gøre adgangen til netværk og data sårbare.

Med PAM-løsningen Secret Server fra Delinea kan du minimere misbrug af adgangen til kritiske systemer. Det sker blandt andet gennem opsætning af systematiske sikkerhedsprotokoller, rollebaseret adgangskontrol, log af-aktiviteter og afgrænsning af mulige angreb ved hjælp af avanceret password-håndtering. Og løsningen kan drives on-premise eller via skyen.

Oftest implementeres en Privileged Access Management-løsning på baggrund af tre faktorer:

  • Risikoafdækning for at imødekomme brud på it-sikkerheden
  • Compliance-krav
  • Som et led i en audit anmærkning fra revisionen
Læs mere om Secret Server

Beskyt din endpoints mod cyberangreb

Privilegerede passwords i de enkelte enheder giver adgang til netværk og data i en organisation. Hvordan sikrer du enhederne optimalt mod cyberangreb uden at gøre det besværligt for brugerne i det daglige? Vi anbefaler Privilege Manager.

En Privileged Manager-løsning hjælper med at styre og kontrollere adgang til privilegeret information helt ned på enhedsniveau. Derfor er den central i en tid, hvor antallet af identiteter stiger eksplosivt.

Delinea Privilege Manager et effektivt modsvar til styring af rettigheder og adgang på endpoints, rotation af passwords og dokumentation af processen i forbindelse med it-audits og sikkerhedshændelser.

Læs mere om Privilege Manager

Fakta om Privileged Access Management

Gartner har de seneste 2 år peget på PAM som en topprioritet

– Delinea

PAM kan hjælpe dig med at opfylde kravene i NIS2-direktivet. Læs mere i vores guide til NIS2 her.

74% af alle cybersikkerhedshændelser involverer et svagt eller stjålet priviligeret password

– Delinea

85% af alle cyber-angreb sker igennem kompromitterede endpoints

– Delinea

Hvad er forskellen på Password Managers og PAM? Få svaret her:

Få det grundlæggende i Privileged Access Management på plads med denne e-bog: PAM for Dummies

En hurtig, nem læsning om privilegeret adgangsstyring og grundlæggende sikkerhed. Med så mange nylige sikkerhedsbrud, der er opnået gennem kompromittering af adgangskoder på privilegerede konti, er det på tide, at alle cybersikkerhedsinteressenter bliver uddannet. Denne gratis 24-siders bog, Privileged Access Management for Dummies, giver dig og dine it-kollegaer en praktisk forståelse af Privileged Access Management og dens sikkerhedsimplikationer.

Kom i sikkerhed – book en demo

Vi vil gerne vise dig, hvor nemt det er at beskytte sig mod cyberangreb med Privileged Access Management. Book en demo – det er gratis og uforpligtende. Udfyld formularen her og Thomas kontakter dig snarest.

Nyhed

Nomineret til EY Entrepreneur Of The Year

Menu