Hvorfor Privileged Access Management?

Privilegerede passwords er nr. 1 sikkerhedsrisiko

Privileged Access Management (PAM)

Analysefirmaet Gartner har de seneste par år peget på PAM som en top prioritet, hvad angår cybersikkerhed. Og med rette. I en tid med stigende cybertrusler og et stadig mere komplekst it-landskab i mange organisationer er det vigtigere end nogensinde at have styr på sikkerheden.

Adgangsrettigheder er den mest eftertragtede valuta blandt cyberkriminelle. Undersøgelser viser, at misbrug af privilegerede adgangsrettigheder spiller en rolle i 74 procent af alle sikkerhedsbrud. Brud, der kan resultere i ransomware og tab af data. Det er vigtigere end nogensinde at reducere organisationens angrebsflade.

PAM – Privileged Access Management – er en teknologi, der tilbyder organisationer at arbejde strategisk med adgangsrettigheder til privilegeret information. Både Forester og Gartner har sat dette punkt som en topprioritet for it-chefer.

Privileged Access Management (PAM)

Få styr på den kritiske infrastruktur med PAM

Overhold compliancekrav, dokumentér hændelser, og eliminér overflødige rettigheder, der kan gøre adgangen til netværk og data sårbare.

Med PAM-løsningen Secret Server fra Delinea kan du minimere misbrug af adgangen til kritiske systemer. Det sker blandt andet gennem opsætning af systematiske sikkerhedsprotokoller, rollebaseret adgangskontrol, log af-aktiviteter og afgrænsning af mulige angreb ved hjælp af avanceret password-håndtering. Og løsningen kan drives on-premise eller via skyen.

Oftest implementeres en Privileged Access Management-løsning på baggrund af tre faktorer:

  • Risikoafdækning for at imødekomme brud på it-sikkerheden
  • Compliance-krav
  • Som et led i en audit anmærkning fra revisionen
Læs mere om Secret Server
Privileged Access Management (PAM)

Beskyt din endpoints mod cyberangreb

Privilegerede passwords i de enkelte enheder giver adgang til netværk og data i en organisation. Hvordan sikrer du enhederne optimalt mod cyberangreb uden at gøre det besværligt for brugerne i det daglige? Vi anbefaler Privilege Manager.

En Privileged Manager-løsning hjælper med at styre og kontrollere adgang til privilegeret information helt ned på enhedsniveau. Derfor er den central i en tid, hvor antallet af identiteter stiger eksplosivt.

Delinea Privilege Manager et effektivt modsvar til styring af rettigheder og adgang på endpoints, rotation af passwords og dokumentation af processen i forbindelse med it-audits og sikkerhedshændelser.

Læs mere om Privilege Manager

Privileged Remote Access – i stedet for VPN

58 % af ransomwareangreb udnytter virksomhedens fjernadgange! Det står nu klart, at traditionelle løsninger til fjernadgang som VPN og netværksfirewalls åbner døren til angrebsværktøj som malware og legitimationstyveri.

Mange virksomheder har inkonsekvente tilgange til fjernadgang for medarbejdere, tredjeparter og leverandører. Det kan gøre fjernadgang yderst udfordrende at bruge, administrere og – ikke mindst – sikre. Du har ingen mulighed for at vide, hvilke fjernbrugere der opererer i dit miljø, og hvad de laver, når de først er inde.

Læs med her, og få mere at vide om, hvorfor virksomheder erstatter de traditionelle fjernadgangsløsninger med en centraliseret, browserbaseret tilgang. Det kan reducere risikoen for cyberangreb, øge brugernes produktivitet og sikre ensartet styring.

Privileged Remote Access – et sikkert alternativ til VPN

Fakta om Privileged Access Management

Backup-as-a-Service. Sikring af dine data

Gartner har de seneste 2 år peget på PAM som en topprioritet

– Delinea
NetApp Erfaring og ekspertise

PAM kan hjælpe dig med at opfylde kravene i NIS2-direktivet. Læs mere i vores guide til NIS2 her.

74% af alle cybersikkerhedshændelser involverer et svagt eller stjålet priviligeret password

– Delinea

85% af alle cyber-angreb sker igennem kompromitterede endpoints

– Delinea

Hvad er forskellen på Password Managers og PAM? Få svaret her:

Privileged Access Management for dummiesFå det grundlæggende i Privileged Access Management på plads med denne e-bog: PAM for Dummies

En hurtig, nem læsning om privilegeret adgangsstyring og grundlæggende sikkerhed. Med så mange nylige sikkerhedsbrud, der er opnået gennem kompromittering af adgangskoder på privilegerede konti, er det på tide, at alle cybersikkerhedsinteressenter bliver uddannet. Denne gratis 24-siders bog, Privileged Access Management for Dummies, giver dig og dine it-kollegaer en praktisk forståelse af Privileged Access Management og dens sikkerhedsimplikationer.

Kom i sikkerhed – start med en indledende snak

Thomas Lauvring, Komplex it

Vi vil gerne fortælle lidt om, hvor nemt det er at beskytte sig mod cyberangreb med Privileged Access Management. Ræk ud til Thomas – det er helt uforpligtende. Udfyld formularen her og Thomas kontakter dig snarest.

Jobopslag

Kom og arbejd sammen med os. Vi har lige nu ledige stillinger.

Nyhed

Drop VPN - brug Privileged Remote Access

Menu