Reducer risikoen for cyberangreb på fjernadgang

Privileged Remote Access - et sikkert alternativ til VPN

Vidste du, at 58 % af ransomwareangreb udnytter virksomhedens fjernadgange? Det står nu klart, at traditionelle løsninger til fjernadgang som VPN og netværksfirewalls åbner døren til angrebsværktøj som malware og legitimationstyveri.

Mange virksomheder har inkonsekvente tilgange til fjernadgang for medarbejdere, tredjeparter og leverandører. Det kan gøre fjernadgang yderst udfordrende at bruge, administrere og – ikke mindst – sikre. Du har ingen mulighed for at vide, hvilke fjernbrugere der opererer i dit miljø, og hvad de laver, når de først er inde.

Læs med her, og få mere at vide om, hvorfor virksomheder erstatter de traditionelle fjernadgangsløsninger med en centraliseret, browserbaseret tilgang. Det kan reducere risikoen for cyberangreb, øge brugernes produktivitet og sikre ensartet styring.

VPN har længe været plaget af sikkerhedsproblemer

Når det gælder udfordringer med privilegeret fjernadgang, kommer VPN til kort, fordi det mangler robust autentificering, styring og synlighed. Derfor ser vi en stor stigning i udnyttelsen af kritiske sårbarheder i VPN på det seneste.:

RPAM-løsninger har potentialet til at minimere risici

De dystre eksempler får it- og sikkerhedsbeslutningstagere til at se på RPAM (Remote Privileged Access Management), der giver brugerne færrest mulige stående privilegier. Det reducerer sårbarhederne, fordi brugerne kun har adgang til de ressourcer, de skal bruge og aldrig det fulde netværk.

RPAM-værktøjer har potentialet til, at virksomheder kan styrke deres cyberforsvar, minimere risikoen for lateral bevægelse og forbedre deres sikkerhedsposition. RPAM udvider adgangskontrolmulighederne for traditionelle PAM-løsninger, mens de leverer større tilslutningsmuligheder og privilegiekontrol end sikker fjernadgang (SRA) og ZTNA (Zero Trust Network Access).

Sikker fjernadgang med Privileged Remote Access

Delinea Privileged Remote Access – Delineas RPAM-løsning – forbedrer måden, it-afdelingen administrerer og sikrer fjernadgang på. Det sker med en browserbaseret, problemfri løsning, der eliminerer behovet for traditionel VPN.

Forbedret sikkerhed

Som en integreret del af den cloudbaserede Delinea-platform giver Privileged Remote Access centraliseret autorisation til fjernsessioner gennem legitimationsoplysninger, hvad enten disse ligger i en vault eller er en Active Directory-identitet. Det eliminerer eksponeringen af ​​privilegerede legitimationsoplysninger på klienten. Fjernbrugere behøver derfor ikke at huske eller se en adgangskode til deres systemer.

Brugervenligt og agilt

Privilegeret fjernadgang forenkler adgangen ved at aktivere klientløse og VPN-løse sikre forbindelser. Implementeringen er strømlinet, for der er intet behov for agenter og lokale klienter, hvilket giver en hurtig og effektiv opsætning. Platformen kan integreres med eksisterende identitetsstyringssystemer (IAM), så brugerne er autentificeret og autoriseret korrekt.

Privileged Remote Access baner også vej for tidsbestemt og hurtig adgang til fjernsessioner med helt ned til tre klik. Fjernarbejdere og tredjeparter får den adgang, de har brug for med det samme, så opgaverne kan løses uden frustrationer.

Fuld transparens og overblik

De fleste fjernadgangsløsninger tilbyder begrænset revision, typisk kun med grundlæggende logfiler over hændelser. Det øger risikoen for, for at ondsindede aktiviteter ikke opdages, og krav til compliance ikke overholdes.

Privileged Remote Access tilbyder et højere niveau af styring ved aktivt at overvåge fjernsessioner med live og AI-drevet revision. Den anvender kontekst og intelligens, der hjælper med at genkende mistænkelig adfærd hurtigt og stoppe igangværende angreb. Platformen sikrer, at alle handlinger er bundet tilbage til individuelle identiteter, giver et klart revisionsspor og sikrer, at alle aktiviteter er korrekt godkendt.

Privilegeret fjernadgang - prøv det

Thomas LaurversenDelineas interaktive demoer viser, hvor enkelt det er at anvende Privileged Remote Access. Demoerne understreger vigtigheden af ​​strømlinet fjernadgang for leverandører, tredjeparter og medarbejdere, så alle kan arbejde sikkert uden besvær.

Vil du vide mere? Vil du prøve RPAM-løsningen og opleve, hvor enkelt administration af fjernadgang kan foregå? Kontakt Thomas Lauvring i dag:

Jobopslag

Kom og arbejd sammen med os. Vi har lige nu ledige stillinger.

Nyhed

Drop VPN - brug Privileged Remote Access

Menu