Vores kunder

Ta' os ikke på ordet, ta' kunderne på deres

[IBM Power & driftstøtte]

”Komplex it favner bredt. Men det der virkelig betyder noget for os, er deres evne til at rådgive og bistå med driftsassistance, herunder integrering og vedligeholdelse af vores it-infrastruktur. De ser vores platform som en helhed, og de tager ansvar. Vi behøver ikke bekymre os.”

Lars Søndergaard, Senior Manager, Solar

[IBM hardware]

”Vi får altid god rådgivning og jeg har høj tillid til Komplex it. De forstår vores forretning, og en ekstra bonus er, at de også prismæssigt er skarpe.”

Morten Rude, IT Manager, JBS

[IBM-løsninger]

“Vi har et samarbejde med Komplex it på rammeaftaler. Samarbejdet er baseret på gensidig tillid og vi får altid en ærlig og kompetent rådgivning. Og så er de tilmed konkurrencedygtige.”

Torben Kvistgaard Jensen, Business Development Director, KMD

[IBM Power]

“Komplex it har rådgivet os om IBM Power-platformen og hjulpet os gennem det hele – og det skal de have stor ros for. De har lært os alt – for vi kendte intet til Power, da vi startede projektet.”

Jóhann MW Einarsson, IT Infrastructure Manager i AAK

[IBM FlashSystem, IBM Spectrum Control]

”Vi har fået en ekstrem stor smidighed, så vi kan lave alle de udvidelser og skaleringer, vi har behov for. Brugerne oplever en mærkbar forskel i performance, og siden implementering i 2020 har det hele kørt problemfrit.”
Læs kundecasen her

Lene Skovgaard, it-teamleder i Ikast-Brande Kommune

IBM Platinium Business Partner Komplex it

Event

Event: Linux, Containers og Kubernetes. Lock-ins. Opensource.

Nyhed

SKI-rammeaftale 02.07

Menu