Red Hat Premier Business Partner

Red Hat. Open source-teknologi lavet til cloud

Red Hat. Open source-teknologi lavet til cloud

Virksomheder har behov for teknologier, der giver maksimal fleksibilitet og frihed til at udvikle, implementere og styre applikationer både on premise, i private clouds, public clouds og multi-clouds – uden at sikkerhed og agilitet går tabt. Løsningen kan være professionel open source.

Red Hat er den førende leverandør af open source-softwareløsninger. Ved hjælp af en community-drevet tilgang laver Red Hat pålidelige cloud-teknologier. Vi oplever stor efterspørgsel efter Red Hats open source-teknologier fordi de bl.a. hjælper med at skyde genvej til en hybrid cloud, der understøtter automatisering og containerization.

Vores team af certificerede konsulenter har årelang erfaring og kan bistå jer i hele open source-rejsen. Vi har opnået det højeste partnerniveau og er en af få Red Hat Premier Business Partners i Danmark.

Red Hat Premier Business Partner

Red Hat Ansible Automation Platform Specialist

Automatisering

Red Hat Certified Cloud and Service Provider (CCSP)

 

 

Udtalelse fra Red Hat

”Komplex it er en af Red Hat's få Premier Business Partnere i Danmark og er i høj grad med til at drive kendskabet til Open Source på det danske marked, specielt omkring containerization og automatisering.

Synergien mellem Komplex it’s mangeårige ekspertise i IBM-løsninger og Red Hat's innovative løsninger giver Komplex it en stærk position i markedet – ikke mindst suppleret med virksomhedens høje kompetence inden for både teknik og salg. Hos Red Hat sætter vi stor pris på den fleksibilitet, professionalisme og viden, som Komplex it bidrager med til vores fælles kunder.”

Jesper Laursen, Partner Account Manager, Red Hat

Red Hat Enterprise Linux – RHEL

Red Hat Enterprise Linux er selve operativsystemet, blot i en enterpriseversion. Med Red Hat Enterprise Linux har du det rette fundament til at implementere og afvikle softwareapplikationer alle vegne – lige fra fysiske eller virtuelle servere til private eller public clouds.

Start med RHEL. Vi hjælper dig godt i gang med at vælge den rette model til din virksomhed, uanset om der skal implementeres kritiske forretningsapplikationer eller om den hybrid cloud strategi skal realiseres.

Download e-book “7 ways to amplify the value of your Red Hat Enterprise Linux subscription”

Red Hat Smart Management

Red Hat Smart Management anvendes bl.a. til udrulning af nye servere og automatiseret patch management. Red Hat Satellite er inkluderet.

Vi hjælper dig godt i gang med Red Hat Smart Management og stiller vores ressourcer og support til rådighed.

Download Smart Management datasheet og Red Hat Smart Management infografik.

Red Hat Ansible Automation Platform

Dette er uden tvivl markedets mest spændende automatiseringsplatform. Den er baseret på open source-løsningen Ansible og understøtter ikke blot automatisering, men holistisk automatisering.

Det særlige ved Red Hat Ansible Automation Platform er, at den kan anvendes på tværs af hele it-organisationen og integrerer med en bred vifte af leverandørsoftware. Når flere teams kan automatisere i fællesskab frem for i siloer, reducerer man antallet af processer og kan hurtigere skalere strategisk på tværs af hele virksomheden.

Komplex it er certificeret Red Hat Ansible Automation Platform Specialist. Vi hjælper dig godt i gang med alle former for automatisering på tværs af organisationen.

Læs mere om Red Hat Ansible Automation Platform 

Download Ansible datasheet og få indsigt

Læs også: Automatisering strækker it-ressourcerne

Red Hat OpenShift

Red Hat OpenShift er et orkestreringsværktøj til virksomheder, der anvender containerteknologi. Effektiv orkestrering gør det lettere at implementere, styre og sikre containerteknologi i opbygningen af en effektiv hybrid cloud.

Red Hat OpenShift er et solidt værktøj, som både giver udviklerne stor frihed og fleksibilitet og samtidig hjælper med at bevare kontrol over sikkerhed, drift og ressourceforbrug.

Drag fuld nytte af containerteknologi – klik og læs mere

Hvad har du brug for?

Mads Andersen, Komplex itVi kan sende dokumenter til download og webinarer til gennemsyn, men vi vil hellere tale med dig og hjælpe dig videre med lige netop det, du har behov for. Tøv ikke med at ringe eller skrive. Uanset om du er Red Hat-novice eller har stor erfaring med Red Hat i forvejen, kan vi give tips, rådgivning eller konkret hjælp.

Udfyld formularen herunder eller kontakt Mads Andersen.

 

 

Red Hat Premier Business Partner

Jobopslag

Kom og arbejd sammen med os. Vi har lige nu ledige stillinger.

Nyhed

TechMeetUp: Open source-alternativer til VMware

Menu