Hyperkonvergeret it-infrastruktur (HCI)

En hyperkonvergeret infrastruktur er i mange tilfælde den optimale løsning for de virksomheder, der ønsker at modernisere og automatisere deres it-infrastruktur og samtidig sikre høj performance og driftssikkerhed med økonomiske fordele. Og ikke mindst gøre infrastrukturen mere simpel.

HCI bringer datacenteret ind i fremtiden

Mange virksomheders datacentre er vokset til en betydelig størrelse. Der bliver færre fysiske servere, og flere og flere virtuelle servere. Og det gør it-infrastrukturen tungere. Med tiden er der blevet indkøbt flere servere, flere kostbare softwarelicenser og -værktøjer til at forbedre administrationen/management eller overvågning.

Det er her HCI kommer ind. En hyperkonvergeret løsning samler storage, servere, switche og anden hardware i én og samme løsning. Det betyder hurtigere installation, høj skalerbarhed, store besparelser på hardware, software og ikke mindst på pladsen i datacenteret.

Fordele med hyperkonverteret infrastruktur:

  • Enkel og hurtig installation
  • Nemmere administration
  • Nemme opgraderinger
  • Høj skalerbarhed
  • Høj oppetid
  • Høj performance
  • Software-defined infrastruktur
  • Cloud-venlig it-miljø
  • Høj datasikkerhed
  • Lavere omkostninger

 

Hvad er hyperkonvergeret infrastruktur (HCI)?

HCI konvergerer de 3 niveauer af traditionelle infrastruktur (compute, storage og netværk) i en enkelt virtualiseret pulje af ressourcer med centraliseret styring. Det giver høj ydeevne, stabilitet og tilgængelighed. Hver node (server) i systemet er en byggesten, der gør det nemt at skalere. Når storage-kravene vokser, tilføjes blot endnu en node.

 

ThinkAgile MX (Lenovo / Microsoft)

De bedste HCI-løsninger kan løse mange af nutidens it-udfordringer. Ved at kombinere det bedste fra Lenovo og Microsoft giver ThinkAgile MX-løsninger betydelige besparelser og høj performance, og fås som en komplet alt-i-en-løsning.

ThinkAgile MX-løsningen er testet og med fuld support fra Lenovo og Microsoft. Fremtidige firmwareopgraderinger er testet og verificeret, inden de lægges på løsningen, så den kontinuerlige drift er sikret.

 

Forretningsudfordring   Lenovo-Microsoft løsninger

“We need to achieve more with the same budget”

Acquire more powerful infrastructure for the same TCO

“Storage needs keep growing”

Use software-defined and hybrid cloud storage to scale into the petabytes while speeding up I/O with the built-in serverside cache

“Our 5-year-old hardware and server OS are outdated and inefficient”

Modernise hardware and software together at low cost with Azure Stack HCI solutions

 

Hvad er dine muligheder med Lenovo HCI?

Vil du høre mere om HCI og hvordan det kan understøtte din forretning? Vi er her for at hjælpe. Kontakt Thomas Lauvring allerede i dag.

Nyhed

Vi har de mest tilfredse kunder i branchen

Menu