Hyperkonvergeret it-infrastruktur (HCI)

Hyperkonvergeret it-infrastruktur (HCI)

En hyperkonvergeret infrastruktur er i mange tilfælde den optimale løsning for de virksomheder, der ønsker at modernisere og automatisere deres it-infrastruktur og samtidig sikre høj performance og driftssikkerhed med økonomiske fordele. Og ikke mindst gøre infrastrukturen mere simpel.

HCI bringer datacenteret ind i fremtiden

Mange virksomheders datacentre er vokset til en betydelig størrelse. Der bliver færre fysiske servere, og flere og flere virtuelle servere. Og det gør it-infrastrukturen tungere. Med tiden er der blevet indkøbt flere servere, flere kostbare softwarelicenser og -værktøjer til at forbedre administrationen/management eller overvågning.

Det er her HCI kommer ind. En hyperkonvergeret løsning samler storage, servere, switche og anden hardware i én og samme løsning. Det betyder hurtigere installation, høj skalerbarhed, store besparelser på hardware, software og ikke mindst på pladsen i datacenteret.

Fordele med hyperkonverteret infrastruktur:

  • Enkel og hurtig installation
  • Nemmere administration
  • Nemme opgraderinger
  • Høj skalerbarhed
  • Høj oppetid
  • Høj performance
  • Software-defined infrastruktur
  • Cloud-venlig it-miljø
  • Høj datasikkerhed
  • Lavere omkostninger

 

Hvad er hyperkonvergeret infrastruktur (HCI)?

HCI konvergerer de 3 niveauer af traditionelle infrastruktur (compute, storage og netværk) i en enkelt virtualiseret pulje af ressourcer med centraliseret styring. Det giver høj ydeevne, stabilitet og tilgængelighed. Hver node (server) i systemet er en byggesten, der gør det nemt at skalere. Når storage-kravene vokser, tilføjes blot endnu en node.

Hyperkonvergeret it-infrastruktur (HCI) vs traditionel

 

ThinkAgile MX (Lenovo / Microsoft)

De bedste HCI-løsninger kan løse mange af nutidens it-udfordringer. Ved at kombinere det bedste fra Lenovo og Microsoft giver ThinkAgile MX-løsninger betydelige besparelser og høj performance, og fås som en komplet alt-i-en-løsning.

ThinkAgile MX-løsningen er testet og med fuld support fra Lenovo og Microsoft. Fremtidige firmwareopgraderinger er testet og verificeret, inden de lægges på løsningen, så den kontinuerlige drift er sikret.

 

Forretningsudfordring   Lenovo-Microsoft løsninger

“We need to achieve more with the same budget”

Acquire more powerful infrastructure for the same TCO

“Storage needs keep growing”

Use software-defined and hybrid cloud storage to scale into the petabytes while speeding up I/O with the built-in serverside cache

“Our 5-year-old hardware and server OS are outdated and inefficient”

Modernise hardware and software together at low cost with Azure Stack HCI solutions

 

Moderniser dit datacenter og spar penge – kontakt os

Vil du høre mere om HCI og hvordan det kan understøtte din forretning? Vi er her for at hjælpe. Kontakt Thomas Lauvring allerede i dag, udfyld formularen:

Jobopslag

Kom og arbejd sammen med os. Vi har lige nu ledige stillinger.

Nyhed

TechMeetUp: Open source-alternativer til VMware

Menu