Managed Services

Vi kan tage ansvaret for hele eller dele af din it-infrastruktur

Vi leverer infrastruktur-, backup- og sikkerhed-as-a-service

Vi tilbyder Managed Services, hvilket vil sige, at vi er en forlængelse af din virksomheds it-afdeling, og at du gennem os kan få leveret infrastruktur-, backup– og sikkerhed-as-a-service for en månedlig ydelse.

Du kan forny hele eller dele af din it-infrastruktur uden at foretage initialinvesteringer, og du får adgang til alt, hvad du skal bruge af hardware og software. Du bestemmer, om dele af eller hele løsningen skal drives hos jer eller hos os eller i skyen – eller en kombination af de tre. Du kan desuden skrue op og ned for forbruget i takt med, hvordan dit kapacitetsbehov udvikler sig. Fleksibiliteten er 100% på din side. Du og din it-afdeling sparer både ressourcer og energi, for vi har et solidt fundament og kompetencerne til at bistå jer 24/7.

Vi tilbyder også en indledende it-infrastrukturanalyse, der giver dig et stærkt grundlag for at træffe fremtidige beslutninger i forbindelse med jeres it-infrastruktur.

Backup-as-a-Service (BaaS)

Med vores Backup-as-a-Service (BaaS) sikrer du backup af dine data bedst muligt – altid med udgangspunkt i markedets førende teknologier og best practice. Vi designer, implementerer, drifter og overvåger backupløsningen – uanset om data er i dit datacenter, i vores eller i skyen. Og skulle du opleve et uventet datatab, sikrer vi hurtig restore. Vores ISAE 3402-erklæring er din garanti for, at vi lever op til alle gældende lovkrav indenfor it-sikkerhed.

Læs mere om BaaS
Platform-as-a-Service (PaaS)

Platform-as-a-Service – PaaS – er et cloudbaseret miljø, der omfatter infrastruktur med servere, storage og netværk, men også kan rumme fx udviklingsværktøjer, BI-tjenester, systemer til databaseadministration og meget mere. Simple Cloud fra Komplex it er en PaaS-løsning sammensat og drevet på dine betingelser.

Læs mere om PaaS
Security-as-a-Service (SECaaS)

Hvad enten din virksomheds it-sikkerhed skal have et løft, eller du blot har brug for ekstra ressourcer for at sikre din virksomhed mod hackerangreb og andre sikkerhedstrusler, så kan vi hjælpe. Med vores Security-as-a-Service (SECaaS) kan vi sammensætte en løsning, der matcher dit behov – bl.a. inden for Patch Management, Privileged Access Management (PAM) og Antivirus.

Kontakt os

Managed Services

”Komplex it fungerer som vores forlængede it-afdeling, de sørger for at it-infrastrukturen altid fungerer optimalt. Men vigtigst af alt, har vi en samarbejdspartner vi stoler på, én der forstår vores forretning og udviser stor ekspertise og rådgiver på en troværdig måde. Det skaber tryghed for os.”

Mette Leiholt, Udviklingschef, Pernexus

Jobopslag

Kom og arbejd sammen med os. Vi har lige nu ledige stillinger.

Nyhed

TechMeetUp: Open source-alternativer til VMware

Menu