Job hos Komplex it

Vil du arbejde i en virksomhed i vækst?

Job hos Komplex it

Vi har ledige stillinger – klik her

 

Bliv en del af vores team

Vores medarbejdere er vores største aktiv. Det mener vi helhjertet. Vi gør meget ud af medarbejdernes trivsel, motivation og sammenhængskraft. Vi arbejder efter faste leveregler om at støtte hinanden, forstå kunder og kolleger, give plads til at have det sjovt og følge tingene til dørs. Og så er vi demokratisk opbygget, så medarbejdere også er medejere, vi har gode bonusprogrammer og deler overskuddet. Hos os kan det betale sig at skabe resultater.

Da vi stiftede virksomheden, ønskede vi at skabe en arbejdsplads, hvor det var rart at være, og som kunne tiltrække de bedste kompetencer. Det er vores fundament og det, der skaber vækst på den lange bane. For kunderne kan mærke, at vores medarbejdere trives og gør en ekstra indsats. Og de belønner os gennem mangeårige og tillidsfulde samarbejdsrelationer.

Vi er konstant på udkig efter dygtige medarbejdere og har løbende ledige elev- eller lærepladser til fremtidens it-specialister. Vi tilbyder også ansættelse i flexjobordning. Komplex it er en rummelig arbejdsplads, og vi har behov for mennesker, der bidrager på forskellige måder.

Job hos Komplex it

Kort om os

Komplex it står for en troværdig, ordentlig forretning samt rådgivning på et højt, fagligt niveau. Med afdelinger øst og vest for Storebælt, en bred kundekreds og tæt partnerskab med de bedste navne i branchen hjælper vi organisationer med at accelerere den digitale omstilling inden for cloud, automatisering, drift og sikkerhed.

Læs os kende

Ansøg nu – vi venter på dig

Send dit CV inkl. en kort profiltekst til os via nedenstående formular – opfordret eller uopfordret. Vi søger altid passionerede nye kollegaer. Vi lover at vende tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Efter 6 måneder slettes dine informationer. Du kan altid tilbagetrække dit samtykke ved at skrive til info@komplexit.dk.

Job hos Komplex it

Vores 9 leveregler

Vi stræber mod at yde den absolut bedste service til vores kunder og mod at være en god arbejdsplads. Derfor har vi indført et sæt leveregler, som hjælper os på rette vej. Levereglerne er til for os alle og de gælder os alle. Vi er en værdibaseret virksomhed og det skal være tydeligt i den service, vi leverer.

  1.  Det arbejde, vi udfører, skal give mening, og det skal flytte noget
  2.  Din frihed giver dig ansvar
  3.  Vi har hinandens ryg
  4.  Resultater for kunderne skaber resultater for fællesskabet
  5.  Vi lever af godt købmandskab
  6.  Vi gør os umage med at forstå vores kolleger og kunder
  7.  Vi søger mulighederne og forfølger dem
  8.  Vi følger tingene til dørs
  9.  Vi skal have plads til at have det sjovt

"Som it-specialister er vi en del af kundens team"

Lige fra design og udvikling over implementering til drift sidder vi som it-specialister med på kundens side af bordet. Vi kan ikke skabe resultater i Komplex it uden at skabe resultater for vores kunder, og derfor gør vi os umage med at forstå hver enkelt opgave til bunds. Den faglige nysgerrighed driver os, og så er det en ekstra bonus, at vi arbejder i en demokratisk virksomhed, hvor vi er medejere.

Flemming Gulager Danielsen, it-specialist

"En rummelig, men også ambitiøs arbejdsplads"

I min afdeling bidrager vi til at få Komplex it til at snurre som en velsmurt maskine. Den opgave bliver unægtelig gjort en del lettere af at have nogle dygtige kolleger, der ikke alene skaber professionel fremdrift, men også en god stemning på jobbet dag efter dag. Det er nemt at trives her, og vi har en rummelig arbejdsplads, men vi har også høje ambitioner – både på vores egne og på kundernes vegne.

Rikke Jørgensen, Inside Sales

"Jeg står altid 100 procent inde for det, jeg sælger"

Som sælger står jeg til ansvar for kunden, og derfor skal mine anbefalinger og min rådgivning have en solid, faglig bund. Heldigvis ved jeg, at mine kolleger har min ryg. Sådan lyder en af vores leveregler, og den efterlever vi i praksis. Derfor holder jeg ikke bare en salgstale for et få en underskrift på papiret, men præsterer den bedste løsning til opgaven, som jeg ved kan realiseres i praksis.

Thomas Lauvring, Account Manager

Fra medarbejder til medejer

Vi har i 2021 foretaget et generationsskifte, som har gjort medarbejderne til ejere af virksomheden. Det tror vi på er vejen til at bevare vores gode værdier, den sunde forretning og de gode medarbejdere. Se mere her:

Jobopslag

Kom og arbejd sammen med os. Vi har lige nu ledige stillinger.

Nyhed

Drop VPN - brug Privileged Remote Access

Menu