Job hos Komplex it

Vi gør en forskel - samtidig med at vi har det sjovt. Vil du være med?

Bliv en del af vores team

Vores medarbejdere er vores største aktiv. Det mener vi helhjertet. Vi gør meget ud af medarbejdernes trivsel, motivation og sammenhængskraft. Samtlige medarbejdere er medejere af Komplex it, vi har gode bonusprogrammer og deler overskuddet. Vi arrangerer sjove, fælles oplevelser, og vi tager hånd om medarbejdernes sundhed. Motion og sund kost er en del af hverdagen for medarbejderne hos Komplex it. Det bidrager alt sammen til, at dine kolleger i Komplex it ikke alene er dygtige, men også gode til at lære og lære fra sig. Alle arbejder efter samme mål, og alle bidrager til, at vi skaber succes hos kunderne.

Da vi stiftede virksomheden, ønskede vi at skabe en arbejdsplads, hvor det var rart at være, og som kunne tiltrække de bedste kompetencer. Det er vores fundament og det, der skaber vækst på den lange bane. For kunderne kan mærke, at vores medarbejdere trives og gør en ekstra indsats. Og de belønner os gennem mangeårige og tillidsfulde samarbejdsrelationer.

Vi er konstant på udkig efter dygtige medarbejdere og har løbende ledige elev- eller lærepladser til fremtidens it-specialister. Vi tilbyder også ansættelse i flexjobordning. Komplex it er en rummelig arbejdsplads, og vi har behov for mennesker, der bidrager på forskellige måder.

Kort om os

Komplex it er et it-konsulenthus med +40 medarbejdere fordelt på to lokationer i Aarhus og København. Virksomheden blev etableret i 2006 og leverer primært konsulentydelser i form af design, drift og hosting af virksomheders it-infrastruktur. Vores succes afhænger af, at vores kunder får den bedste oplevelse og service hos os. Det kræver, at vi har de dygtigste it-konsulenter.

 

Søg uopfordret

Tøv ikke med at sende os en ansøgning, hvis det er lige netop dig, vi står og mangler. Send den til vores HR-afdeling, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Når du sender ansøgningen via oplyste email, accepterer du samtidig, at vi må gemme din ansøgning i seks måneder.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send uopfordret ansøgning

Ledige stillinger

Vi søger altid gode, dygtige medarbejdere. Send os dit CV på ovenstående link og vi kontakter dig.

Vores 9 leveregler

Vi har ni vigtige leveregler, som vi gør vores yderste for at efterleve. Til gavn for vores kunder, vores arbejdsklima og vores vækst.

  1.  Det arbejde, vi udfører, skal give mening, og det skal flytte noget
  2.  Din frihed giver dig ansvar
  3.  Vi har hinandens ryg
  4.  Resultater for kunderne skaber resultater for fællesskabet
  5.  Vi lever af godt købmandskab
  6.  Vi gør os umage med at forstå vores kolleger og kunder
  7.  Vi søger mulighederne og forfølger dem
  8.  Vi følger tingene til dørs
  9.  Vi skal have plads til at have det sjovt

Fra medarbejder til medejer

Vi har i 2021 foretaget et generationsskifte, som har gjort medarbejderne til ejere af virksomheden. Det tror vi på er vejen til at bevare vores gode værdier, den sunde forretning og de gode medarbejdere. Se mere her:

Menu