Om Komplex it

Vi er specialister i it-infrastruktur. Uanset hvor kompleks den er

Komplex it. Eksperter i infrastruktur.

“We make complexity simple”

Måske er din virksomhed i gang med en digital transformation? Måske har din virksomheds it-infrastruktur forgrenet sig så meget gennem årene, at det er tid til at optimere ved hjælp af færre komponenter og ny, intelligent software? Eller måske overvejer du til at lægge drift og vedligeholdelse i eksterne kompetente hænder, så du og dine kolleger kan fokusere jeres ressourcer på forretningsvigtige opgaver? Uanset jeres udfordring og kompleksiteten i jeres it-infrastruktur, kan vi hjælpe.

Hvad leverer vi?

Vi har siden 2006 været en dedikeret it-konsulentvirksomhed med 100% fokus på it-infrastruktur. Vores spidskompetencer er analyse, design, implementering, drift og hosting af it-infrastruktur. Vores +40 medarbejdere i Aarhus og Skovlunde servicerer kunder i hele Danmark.

 

Hvordan leverer vi?

Vi leverer vores ydelser, så de matcher dine behov. Du kan fx outsource dele eller hele din it-infrastruktur til os, og for en fast månedlig ydelse sørger vi for at monitorere, opdatere og rapportere om din it-infrastruktur, så alting altid fungerer optimalt. Du vælger, om it-infrastrukturen skal drives i jeres eller vores datacenter, i en privat eller offentlig sky – eller i en hybridløsning.

Løsninger og services

Hvorfor vælge os?

Vi sætter troværdighed højest

Da vi stiftede virksomheden, ønskede vi at skabe en arbejdsplads, hvor det er rart at være, og som kan tiltrække de bedste kompetencer. Vores solide fundament og troværdige tilgang til kunderne skaber både tryghed og baner vej for langvarige og tillidsfulde kunderelationer.

Vi tør udfordre

Det arbejde, vi udfører, skal give mening. Derfor går vi til markedet med holdninger og dokumenterede best practices, herunder it-infrastrukturanalyse. Vi vil til enhver tid anbefale den løsning, vi mener giver kunden størst værdi – baseret på et dokumenteret grundlag.

Vi rådgiver på højeste niveau – men altid i øjenhøjde

Vi ansætter Danmarks (måske) bedste rådgivere, og vi uddanner vores medarbejdere løbende, så de forbliver Danmarks (måske) bedste rådgivere. Men frem for alt rådgiver vi i øjenhøjde med vores kunder. Vi ved, hvad vi taler om, vi har årelang erfaring, og vi sætter os i kundernes sted.

Klimaet for øje

Miljøet står vores hjerter nær. Derfor gør vi, hvad vi kan for at både vi og vores kunder efterlader så lille et miljøaftryk som overhovedet muligt. Det gør vi blandt andet ved at udskifte gamle strømslugende systemer med moderne strømbesparende enheder, ligesom vi også sørger for at brugt it-udstyr bliver bortskaffet på forsvarlig vis.

Fra medarbejder til medejer

Vi har i 2021 foretaget et generationsskifte, som har gjort medarbejderne til ejere af virksomheden. Det tror vi på er vejen til at bevare vores gode værdier, den sunde forretning og de gode medarbejdere. Se mere her:

Virksomhedsinformationer

 

Teknologisk gæld

Whitepaper: Sådan nedbringer du den kostbare teknologiske gæld

Nyhed

Fra medarbejder til medejer

Menu