Om Komplex it

Vi er it-specialister

Om Komplex it - vi er it-specialister

Vi gør det komplekse enkelt

Den digitale omstilling kræver en sikker hånd på rattet og en fast kurs baseret på høj faglighed. Omstillingen bremses i mange virksomheder imidlertid af teknologisk gæld i form af gamle investeringer, og det øger behovet for enkle, intelligente løsninger på komplekse problemstillinger.

Komplex it gør det komplekse enkelt, udvikler løsninger til afvikling af den digitale gæld og tilfører højt specialiseret viden, der kan bygge bro over videnskløften. Vi ser fremtidssikre teknologier, højt kvalificerede medarbejdere og fleksible leverancer som nøglen til at skabe ny fremdrift.

Vores kernekompetencer er public, private og hybrid cloud, automatisering, optimering, drift og it-sikkerhed. Højt specialiserede og certificerede medarbejdere, markedsledende løsninger og teknologier samt fleksibilitet i vores leverancer er også med til at give produkter og ydelser værdi for dig som kunde.

Grundlagt i 2006

42 medarbejdere

To lokationer

  • Skovlunde
  • Aarhus

Demokratisk virksomhed

Certificeringer og erklæringer

  • ISO 27001
  • ISAE 3402

 

SKI-leverandør

  • Aftale 02.06 – Standardsoftware
  • Aftale 02.22 – It-drift

Hvorfor vælge Komplex it?

En troværdig og ordentlig forretning

Vores forretning afhænger af din tilfredshed som kunde. Vi bygger på et solidt fundament og en troværdig tilgang til opgaverne, der har sikret os lange kunderelationer båret af gensidig tillid. Den seneste tilfredshedsundersøgelse bekræfter det.

Rådgivning på et højt, fagligt niveau

Vi råder over certificerede specialister, der rådgiver på højt niveau – altid med udgangspunkt i din forretning. Og så kan vi drive hele eller dele af din infrastruktur efter ønske. Fleksible leverancer er en del af vores forretningsgrundlag.

Sammen baner vi vej for mere grøn it

Vi gør, hvad vi kan, så både vi og vores kunder efterlader så lille et aftryk som muligt. Det gælder fx kompensation for CO2-udledningen ved køb af servere og en grøn tilgang til driften af vores eget datacenter. Kontakt Mads for en uddybende dialog om grøn it.

Stærke og innovative partnerskaber

Det partnerskab, vi har med dig som kunde, får yderligere værdi af de partnerskaber, vi har med markedsledende leverandører om udvikling af teknologiske løsninger til den digitale omstilling. Mød vores partnere, der er med til at gøre det komplekse enkelt.

Fra medarbejder til medejer

Vi har i 2021 foretaget et generationsskifte, som har gjort medarbejderne til ejere af virksomheden. Det tror vi på, er vejen til at bevare vores gode værdier, den sunde forretning og de gode medarbejdere. Se mere her:

Virksomhedsinformationer

Her bor Komplex it

 

Jobopslag

Kom og arbejd sammen med os. Vi har lige nu ledige stillinger.

Nyhed

TechMeetUp: Open source-alternativer til VMware

Menu