Vores partnere

Sammen giver vi dig det stærkeste grundlag

Sammen med vores partnere kan vi designe, implementere og drifte it-infrastruktur, der til enhver tid understøtter din forretning. Vi går til markedet med en holdning og dokumenterede best practices, derfor er alle vores løsninger og services baseret på markedsledende produkter og teknologier fra udvalgte samarbejdspartnere, som vi har tillid til.

Vi vil fortsat være de bedste til det vi gør, og det gør vi bl.a. ved at investere i certificeringer, uddannelser, opbygning og vedligeholdelse af kompetencer inden for de markedsledende teknologier. Partnerskab hos os betyder, at vi kombinerer vores fælles kompetencer, ressourcer og viden, så du som kunde altid er sikret de optimale løsninger og services.

IBM er en af verdens førende leverandører af it-infrastruktur til forretningskritiske systemer. Vi er IBM Platinum Business Partner og har mange års erfaring inden for IBM-løsninger som Cloud, Power, Storage, Data Protection, MQ og DB2. Vi er samtidig danmarks mest certificerede IBM-specialister med mere end 200 salgs- og tekniske certificeringer.

Vi er IBM-specialister – læs mere

Red Hat er en af de førende leverandører af Open Source software løsninger. Vi er Red Hat Premier Business Partner med specialiseringer inden for Datacenter Infrastructure og Cloud Infrastructure, og vores certificerede Red Hat specialister har stor erfaring.

Mere om vores Red Hat-kompetencer

Lenovo Infrastructure Solutions Group er producent af intelligente infrastrukturløsninger til virksomheder i alle størrelser. Vi er Lenovo Infrastructure Solutions Gold partner med specialisering på ThinkAgile og Storage, ligesom vores it-specialister er certificerede inden for Lenovo.

Læs mere om vores Lenovo-løsninger

Som certificeret Microsoft Silver partner indenfor bla. Cloud Platform, Application Integration og Datacenter, har vi den rette viden for at sikre stabil og sikker drift på Azure og Microsoft 365 platformen.

Delinea forebygger cyberangreb ved at sikre virksomhedens passwords, beskytte endpoints og styring af adgang. Vi er certificeret Delinea partner, og har stort erfaring med Delinea Secret Server og Privileged Access Manager (PAM), som er blandt de mest populære til styring af passwords og endpoints.

Vi er SUSE Gold Partner, og har certificerede specialister med stor erfaring på implementering af SUSE Enterprise Linux Server (SLES) for SAP HANA på IBM Power og SUSE Manager. SUSE er en af de førende leverandører af Open Source software løsninger.

 

Vi er certificeret Veeam Gold Partner, og har mange års erfaring med at implementere og drifte løsninger baseret på Veeam software. Veeam er førende indenfor moderne databeskyttelse, og levere én samlet platform for Cloud, virtuelle, fysiske SaaS og Kubernetes miljøer.

Hitachi Vantara er en af de førende leverandører af enterprise storageløsninger, der gør datacentrene mere effektive og skalerbare. De har fokus på bæredygtighed med ENERGY STAR og Carbon Footprint certificeringer på produkterne. Vi er certificeret i Hitachis løsninger og kan hjælpe fra sizing til implementering og optimering.

Fortinet er global leder inden for cybersikkerhed og netværkssikkerhedsløsninger. De tilbyder produkter som Next Generation Firewall, Secure Web Gateway og trusselsbeskyttelse samt tjenester til beskyttelse mod malware, phishing og andre cybertrusler. Vi er Fortinet Advanced Partner, og vi kan hjælpe dig med at etablere zero-trust sikkerhed.

Pure Storage er en førende leverandør af stabile og hurtige flashbaserede storageløsninger. De er kendt for deres innovative tilgang til at løse komplekse storageudfordringer og ikke mindst deres Evergreen salgsmodel, hvor du slipper for dyre og tidskrævende opgraderinger og udskiftninger.

Vi har haft et mangeårigt strategisk samarbejde med Arrow. Vores tætte samarbejde giver en stor bredde i hardware- og software produkter, og sikrer stabil og forudsigelige leverancer til vores kunder.

Nyhed

Nomineret til EY Entrepreneur Of The Year

Menu