IBM Platinum Business Partner

Vi er specialister i IBM-løsninger

Siden 2006 har IBM været en af vores strategiske leverandører af infrastrukturløsninger. IBM’s transformation har sikret virksomheden en stærk position som leverandør af intelligente løsninger inden for cloud, servere, storage, backup og recovery.

Vi har gennem årene certificeret os i bl.a. Power Systems, IBM Spectrum og IBM Storage og er stolte over at have opnået det højeste niveau som partner: IBM Platinum. Vi er dermed blandt de IBM-partnere, der skaber mest værdi for kunderne og opnår højeste kundetilfredshed.

IBM’s teknologier gør os i stand til at realisere vores kunders forretningsbehov og løse deres komplekse problemstillinger. Vi sikrer vores kunder en langtidsholdbar it-strategi og de stærkeste og mest agile løsninger. Vi leverer også forretnings-, projekt- og teknisk rådgivning og hjælper med alt fra løsningsdesign, integration og styring af it-projekter. Altid med afsæt i best practices og det løsningsdesign, der er det mest optimale for hver enkelt virksomhed.

200+ IBM certificeringer
20+ IBM specialister
20+ års IBM-erfaring

”Komplex it er en af vores ypperste og væsentligste IBM-partnere. Vores samarbejde går mange år tilbage, og Komplex it har dyb indsigt i og dybe kompetencer inden for vores infrastrukturportefølje. De skaber værdi for kunderne, som altid honorerer dem med høj score i kundetilfredshedsmålinger – både i forhold til rådgivning og implementering af infrastrukturprojekter, herunder IBM Power, IBM Storage, IBM Security og Red Hat.”

Jan G. Thomsen, Country Manager, IBM Systems DK

It-infrastrukturanalyse

Hybrid multi-cloud-strategi

For at kunne realisere fordelene ved en hybrid multi-cloud-strategi skal du have høj sikkerhed, pålidelighed og performance i infrastrukturen. Her spiller IBM Power Systems en afgørende rolle. Ikke mindst hvis du også ønsker at reducere omkostningerne. Den intelligente infrastruktur i IBM Power Systems kan løse komplekse opgaver ved hjælp af dataanalyse og kunstig intelligens (AI), uanset om du ønsker at optimere din it-infrastruktur eller minimere sårbarheder i systemet med multi-layered sikkerhed.

 

Modernisering af applikationer på tværs

IBM Cloud Pak er AI-baseret software, der er designet til at bygge og modernisere applikationer hurtigere på tværs af enhver cloud eller it-infrastruktur. IBM Cloud Pak er den eneste hybride cloudplatform, der kan tilbyde dette med præintegrerede data, automation og sikkerhed. IBM Cloud Pak giver nem adgang til platformen, høj skalerbarhed og gør det muligt løbende at vedligeholde virksomhedsapplikationer fra en kilde, du kender og har tillid til.

Kontakt vores IBM-specialister
IBM Platinum Business Partner

Robuste Power Systems

IBM Power Systems er en ekstremt skalerbar og sikker platform, som udgør et stærkt grundlag for applikationer som f.eks. SAP HANA, DB2 og Open Source-databaser. Vi har mange års ekspertise i IBM Power Systems, og vi forstår dine udfordringer med at få afviklet store workloads.

 

Nemme og effektive storageløsninger

IBM udvikler storageløsninger, som imødekommer alle datakrav. Uanset om du har brug for at gemme flere data og få hurtigere indsigt med AI og big data, eller om du vil beskytte din virksomhed mod cyberangreb og øge databeskyttelse, kan vi sammensætte den rette storageløsning. Vi kan levere alt fra flash-storage til softwaredefineret storage og tape storage til infrastrukturløsninger, der imødekommer alle dine hybride databehov.

Kontakt vores IBM-specialister

Fundamentet for vækst

Enhver virksomhed skal tjene penge på nye forretningsmuligheder, øge rentabiliteten og reducere omkostningerne. Det kræver, at it-fundamentet er på plads. Vi kan hjælpe dig med at optimere:

 • It-infrastrukturen
  IBM Systems og Storage ændrer din it-infrastruktur markant og bryder grænserne for, hvad der hidtil har været teknologisk muligt.
 • Cloud
  Vi rådgiver dig, så du vælger den rette hybride cloudløsning til din virksomhed og altid har kontrol over alle data.
 • Sikkerhed
  Du kan beskytte data og virksomhedens gode omdømme gennem services og løsninger, som reducerer risikoen, mens du forbedrer produktivitet og kundeoplevelsen.
 • Ressourceforbruget
  IBM Turbonomic analyserer løbende dine applikationers ressourceforbrug, samt optimerer og reducerer ressourceforbruget automatisk.

Lad os hjælpe. Så kan du fokusere på forretningen.

Mads Andersen, Komplex itVi har erfaringen og specialisterne. Hvis du kan afsætte tid til en indledende snak med os, kan vi hurtigt spore os ind på dit behov og muligheder.

Udfyld formularen herunder eller kontakt Mads Andersen. Vi glæder os til at høre fra dig.

IBM Platinium Business Partner Komplex it

Event: Linux, Containers og Kubernetes. Lock-ins. Opensource.

Event

Leverandørafhængighed på Linux og Kubernetes

Nyhed

SKI 50.03: Vejen banet for mere innovativ, grøn it i det offentlige

Menu