Vores kunder

Ta' os ikke på ordet, ta' kunderne på deres

Kundereference Solar

”Komplex it favner bredt. Men det der virkelig betyder noget for os, er deres evne til at rådgive og bistå med driftsassistance, herunder integrering og vedligeholdelse af vores it-infrastruktur. De ser vores platform som en helhed, og de tager ansvar. Vi behøver ikke bekymre os.”

Lars Søndergaard, Senior Manager, Solar

Kundereference Market Pay

”Fordelen ved Komplex it er, at vi kan få næsten alt ét sted. Både rette hardware og viden. Komplex it reagerer hurtigt og har desuden indgående kendskab til producenternes forretning, hvilket altid sikrer os en god pris. De er uden tvivl vores foretrukne partner.”

Kim Olsen, Project Manager, Market Pay

Kundereference JBS

”Vi får altid god rådgivning og jeg har høj tillid til Komplex it. De forstår vores forretning, og en ekstra bonus er, at de også prismæssigt er skarpe.”

Morten Rude, IT Manager, JBS

kundeudtalelse-FIG

“Vi har værdsat Komplex it’s evne til at navigere med specielle udfordringer og en forståelse for de lidt anderledes behov en international organisation har. De gav sparring til kreative ideer og uvurderlig hjælp til at komme videre med et problem, vi ikke kunne finde andre steder, samt en professionalisme og ro, der har ledt os godt i mål.”

Louise Friis-Hansen, Director, International Federation of Surveyors – FIG

Kundereference Pernexus Systems

“Som specialist inden for løsninger til forsyningsbranchen er vi vant til at tænke målrettet og meget langsigtet. Det er de samme kvaliteter, vi oplever med PaaS-platformen fra Komplex it.”

Mette Leiholt, udviklingschef hos Pernexus Systems

> Læs kundecasen her

Kundereference Nopa Nordic

”Komplex it er vores samarbejdspartner på alt der vedrører vores it-infrastruktur. De har helt styr på vores backup og restore, og de udviser fleksibilitet i forhold til enhver opgaveløsning.”

Matthias Ravn, IT Responsible/Controller, Nopa Nordic

Kundereference Nordic Seafood

”Vores backup er i gode hænder og overvåget 24/7. Det kører bare. Konsulenterne udviser altid stor ekspertise og rådgiver på en troværdig måde. Det skaber tryghed for os.”

Louis Schröder, IT Manager, Nordic Seafood

Kundereference AAK

“Komplex it har rådgivet os om IBM Power-platformen og hjulpet os gennem det hele – og det skal de have stor ros for. De har lært os alt – for vi kendte intet til Power, da vi startede projektet.”

Jóhann MW Einarsson, IT Infrastructure Manager i AAK

> Læs kundecasen her

Kundereference Ikast Brande Kommune

”Vi har fået en ekstrem stor smidighed, så vi kan lave alle de udvidelser og skaleringer, vi har behov for. Brugerne oplever en mærkbar forskel i performance, og siden implementering i 2020 har det hele kørt problemfrit.”

Lene Skovgaard, it-teamleder i Ikast-Brande Kommune

> Læs kundecasen her

Kundereference Coop

“Vi har stor tillid til Komplex it og deres kompetencer. De er topprofessionelle, og deres løsninger er sikre, smarte og kræver mindst muligt ressourcer fra vores side. Derudover værdsætter jeg den gode og reelle sparring.”

Per Nørager, Manager for serverinfrastruktur, Coop Teknologi

Kundereference KMD

“Vi har et samarbejde med Komplex it på rammeaftaler. Samarbejdet er baseret på gensidig tillid og vi får altid en ærlig og kompetent rådgivning. Og så er de tilmed konkurrencedygtige.”

Torben Kvistgaard Jensen, Business Development Director, KMD

Stor kundetilfredshed hos Komplex it

Vi har de mest tilfredse kunder i branchen

Det er afgørende for os, at vi er en værdiskabende partner for vores kunder. Vi arbejder kontinuerligt med kompetenceudvikling, nye procedurer og tiltag for at sikre en høj kundetilfredshed. Vores seneste måling af  kundetilfredsheden og loyaliteten (via metoden Net Promoter Score) gav os en NPS på 96 – en af de højeste i branchen. Med andre ord betyder det, at vi har de mest tilfredse kunder i branchen.

Et udvalg af vores kunder

FIG Platform as a service
Kundereference Rema1000
Kundereference AAk
Kundereference Schou
Kundereference Frode Laursen
Kundereference Nordic Seafood
Kundereference Nopa Nordic
Kundereference KMD
Kundereference JBS
Kundereference Hardi
Kundereference Pernexus
Kundereference Coop - backup
Kundereference Cryptera
Kundereference Region Hovedstaden
Kundereference Solar
Kundereference Grundfos
Kundereference NNIT
Kundereference Region Nordjylland
Kundereference Market Pay
It-løsninger og services

Jobopslag

Kom og arbejd sammen med os. Vi har lige nu ledige stillinger.

Nyhed

Drop VPN - brug Privileged Remote Access

Menu