Vores kunder

Ta' os ikke på ordet, ta' kunderne på deres

”Komplex it favner bredt. Men det der virkelig betyder noget for os, er deres evne til at rådgive og bistå med driftsassistance, herunder integrering og vedligeholdelse af vores it-infrastruktur. De ser vores platform som en helhed, og de tager ansvar. Vi behøver ikke bekymre os.”

Lars Søndergaard, Senior Manager, Solar

”Fordelen ved Komplex it er, at vi kan få næsten alt ét sted. Både rette hardware og viden. Komplex it reagerer hurtigt og har desuden indgående kendskab til producenternes forretning, hvilket altid sikrer os en god pris. De er uden tvivl vores foretrukne partner.”

Kim Olsen, Project Manager, Market Pay

”Vi får altid god rådgivning og jeg har høj tillid til Komplex it. De forstår vores forretning, og en ekstra bonus er, at de også prismæssigt er skarpe.”

Morten Rude, IT Manager, JBS

”Komplex it fungerer som vores forlængede it-afdeling, de sørger for at it-infrastrukturen altid fungerer optimalt. Men vigtigst af alt, har vi en samarbejdspartner vi stoler på, én der forstår vores forretning og udviser stor ekspertise og rådgiver på en troværdig måde. Det skaber tryghed for os.”

Mette Leiholt, Udviklingschef, Pernexus

“Vi har et samarbejde med Komplex it på rammeaftaler. Samarbejdet er baseret på gensidig tillid og vi får altid en ærlig og kompetent rådgivning. Og så er de tilmed konkurrencedygtige.”

Torben Kvistgaard Jensen, Business Development Director, KMD

”Komplex it er vores samarbejdspartner på alt der vedrører vores it-infrastruktur. De har helt styr på vores backup og restore, og de udviser fleksibilitet i forhold til enhver opgaveløsning.”

Matthias Ravn, IT Responsible/Controller, Nopa Nordic

”Vores backup er i gode hænder og overvåget 24/7. Det kører bare. Konsulenterne udviser altid stor ekspertise og rådgiver på en troværdig måde. Det skaber tryghed for os.”

Louis Schröder, IT Manager, Nordic Seafood

“Komplex it har rådgivet os om IBM Power-platformen og hjulpet os gennem det hele – og det skal de have stor ros for. De har lært os alt – for vi kendte intet til Power, da vi startede projektet.”

> Læs kundecasen her

Jóhann MW Einarsson, IT Infrastructure Manager i AAK

”Vi har fået en ekstrem stor smidighed, så vi kan lave alle de udvidelser og skaleringer, vi har behov for. Brugerne oplever en mærkbar forskel i performance, og siden implementering i 2020 har det hele kørt problemfrit.”

> Læs kundecasen her

Lene Skovgaard, it-teamleder i Ikast-Brande Kommune

Et udvalg af vores kunder

Teknologisk gæld

Whitepaper: Sådan nedbringer du den kostbare teknologiske gæld

Nyhed

Fra medarbejder til medejer

Menu