Køb NetApp på SKI 50.03

Vi er din NetApp partner

It-løsninger og services

Start din rejse mod mere effektive og sikre it-løsninger i dag

Vi kombinerer dybdegående ekspertise med NetApp’s storageløsninger for at optimere dine it-investeringer. Som leverandør på SKI 50.03 er vi dedikerede til at sikre, at dine it-løsninger er både sikre og pålidelige. Vores team står klar til at vejlede dig gennem hele processen, så du nemt kan finde de løsninger, der passer bedst til dine behov.

Hvorfor vælge NetApp og Komplex it?

Vi forstår, at effektive it-løsninger kræver mere end blot teknologi. Derfor tilbyder vi:

Personlig rådgivning

Vores eksperter står klar til at guide dig gennem hele indkøbsprocessen, så du kan fokusere på din kerneforretning. Vi lytter til dine ønsker og behov og hjælper dig med at finde de rigtige løsninger.

Erfaring og ekspertise

Med certificeret ekspertise og dybdegående viden sikrer vi, at du får den bedste support. Vi er leverandører på SKI 50.03, hvilket betyder, at vi lever op til de høje standarder og krav for it-indkøb i det offentlige.

NetApp og sikkerhed i topklasse

NetApp lægger stor vægt på sikkerhed og compliance. Deres løsninger beskytter dine data mod uautoriseret adgang og sikre, at du overholder gældende lovgivning og standarder. NetApp leverer avancerede sikkerhedsfunktioner:

  • Ransomware beskyttelse: Detektion af unormal aktivitet og låsning af data for at beskytte mod ransomware-angreb.
  • Multi-admin verificering: Kræver flere administratorer til godkendelse af ændringer, hvilket beskytter mod uautoriserede ændringer.
  • Snaplock/Immutable snapshots: Kopier af data kan låses i en given periode, hvilket sikrer uforanderlighed.

Agil cloud-strategi

NetApp integrerer problemfrit med store hyperscalere som Microsoft Azure, Google Cloud og Amazon AWS. Dette giver mulighed for en fleksibel cloud-strategi, hvor data nemt kan flyttes mellem forskellige cloud-udbydere eller tilbage til on-premise miljøer, hvilket sikrer agilitet og en effektiv exit-strategi.

NetApp udtaler

Det er en stor ære for NetApp som leverandør, at igen blive accepteret til at levere storageløsninger igennem SKI.
Vi ser meget frem til samarbejdet med vores stærke samarbejdspartner Komplex it, samt at kunne levere, servicere og supportere landets offentlige institutioner med solide, stærke og sikre it-løsninger.

Kim Wellendorph, District Manager, NetApp

Kontakt os nu og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig

Sebastian Risimovic GundersenVores samarbejde med NetApp sikrer, at du får adgang til førsteklasses løsninger, der er tilpasset dine behov.

Lad os hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine it-investeringer. Kontakt Sebastian i dag for en uforpligtende samtale og få personlig rådgivning fra Sebastian og vores erfarne team. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra SKI 50.03 til it-strategi og implementering. Udfyld formularen herunder og vi vender hurtigt tilbage.

Jobopslag

Kom og arbejd sammen med os. Vi har lige nu ledige stillinger.

Nyhed

Drop VPN - brug Privileged Remote Access

Menu