Køb HPE på SKI 50.03

Vi er certificeret HPE partner

Vi tilbyder indkøb af HPE servere og storage gennem SKI-aftalen 50.03. Aftalen er etableret for at lette indkøbsprocessen og sikre konkurrencedygtige priser på et bredt udvalg af produkter. Vi har HPE med i alle produktgrupper og vi guider dig igennem hele processen, så du nemmere kan få adgang til de løsninger, der opfylder dine behov og krav.

HPE udtaler

HPE sætter stor pris på at skulle arbejde sammen med Komplex it på den nye SKI 50.03 aftale. HPE har flere års erfaring med salg til de offentlige kunder, og vi glæder os til at fortsætte dette samarbejde med Komplex it hos de mange offentlige kunder.

Nazir Sajjad, Country Manager Channel, HPE

Hvorfor vælge HPE?

HPE (Hewlett Packard Enterprise) er en global leder inden for server- og storage-løsninger. Der er flere gode grunde til at vælge HPE:

Bæredygtig transformation

HPE har en holistisk tilgang til at reducere CO2-aftrykket på tværs af hele it-infrastrukturen, fra edge til cloud.

Sikkerhed

HPE har – selvfølgelig – stor fokus på sikkerhed og har dedikeret sig til at levere sikre løsninger, der beskytter dine data mod trusler og sikrer overholdelse af gældende regler og standarder.

Pålidelighed og ydeevne

HPE’s server- og storage-løsninger er kendte for deres høje ydeevne og pålidelighed, hvilket sikrer stabilitet og effektivitet i din it-afdeling.

Skalerbarhed

Med HPE servere og storage kan du nemt skalere din infrastruktur i takt med din organisations vækst og ændrede behov, hvilket giver dig fleksibilitet og investeringssikkerhed.

Få fordel med SKI 50.03 - vi kan hjælpe

Torben Tved Linde, Komplex it

Ønsker du at drage fordel af indkøb af HPE servere- og storage-løsninger via SKI 50.03? Ræk ud til Torben for en uforpligtende samtale, hvor han kan hjælpe dig med at identificere de rette løsninger til dine behov og understøtte dig gennem hele indkøbsprocessen. Udfyld formularen herunder, så vender Torben hurtigt tilbage.

Komplex it er HPE partner

Ledige stillinger

Job

Vi søger en Account Manager

Nyhed

Region Sjælland og Komplex it indgår 4-årig aftale

Menu