Microsoft Azure forbrug

Har du (heller ikke) styr på Microsoft Azure?

Microsoft Azure forbrug

I takt med at virksomheder flytter mere og mere af deres it-infrastruktur i skyen, kan det være uigennemskueligt at holde styr på cloud-udgifterne. Bruger din virksomhed eksempelvis Microsoft Azure, ved du sikkert hvor komplekst det kan være at gennemskue forbruget. Man betaler kun for det reelle forbrug i Azure, men løber forbruget løbsk fordi overblikket mangler og man ikke får skaleret ned?

Gennemgang betaler sig

Få indsigt i Azure-forbruget

Vækster din regning? Ved du hvilket systemer og hvilke ressourcer der trækker de fleste omkostninger? Oplever du, at din regning vokser uden du ved hvorfor?

Datasikkerhed i Microsoft Azure

Har din virksomhed styr på backup i skyen? Mange har backup af data, men ikke af objekter og opsætninger i Azure. Kan data slettes f.eks. ved en menneskelig fejl?

Omkostningsoptimering

Hvad gør du for at reducere udgifterne til Microsoft Azure? Gør du brug af Reserved Instances? Eller automatiseret servernedlukning? Har du måske købt flere ressourcer end du bruger?

"Efter Komplex it har hjulpet med at strukturere vores ressourcer i Azure, har vi fået langt bedre indsigt i vores omkostninger, og faktisk også sparet penge."

Peter Thomsen, Senior Project Manager Project & IT, Schou

Vi kan hjælpe. Så kan du fokusere på forretningen.

Thomas Lauvring, Komplex itVi har erfaringen og specialisterne. Vi kan rådgive og vejlede eller gøre det for dig, så du kan fokusere på forretningen.

Hvis du kan afsætte lidt tid til en indledende snak, så kontakt Thomas Lauvring direkte eller udfyld formularen herunder og vi kontakter dig.

Se også videoen om Microsoft Conditional Access

Hør den oversete funktion i Microsoft 365, som øger it-sikkerheden væsentligt.
Hvorfor du bør aktivere Conditional Access i Microsoft 365

Jobopslag

Kom og arbejd sammen med os. Vi har lige nu ledige stillinger.

Nyhed

TechMeetUp: Open source-alternativer til VMware

Menu