Beskyt dine Microsoft 365 data

En komplet Microsoft 365-backupløsning

Backup af Microsoft 365

Har du Microsoft 365 (tidligere Office 365) og tager du backup?

Med Microsoft 365 er det dit ansvar at beskytte dine data. Microsoft garanterer oppetid, men ikke data. Undgå kritiske datatab med en backup af Microsoft 365, og få samtidig fuld kontrol over dine Microsoft 365 data. Herunder Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business og Microsoft Teams.

Hos Komplex it har vi i samarbejde med Veeam® skabt en backupløsning, hvor vi leverer Microsoft 365 backup som en service (Backup-as-a-Service). Her betales en fast pris pr. måned pr. bruger, og nye brugere bliver automatisk inkluderet i backuppen. Du behøver derfor ikke bekymre dig om kapacitet, licenser, vedligeholdelse og opdatering af backup-software – alt dette klarer vi for jer.

Hvorfor tage backup af Microsoft 365?

Utilsigtet sletning

Hvis du sletter en bruger, uanset om det var med vilje eller ej, replikeres denne sletning i hele netværket sammen med sletningen af vedkommendes konto og postkasse til OneDrive for Business. 

Indbyggede papirkurve og inkluderede versionshistorikker i Microsoft 365 kan kun beskytte dig mod datatab på en begrænset måde, hvilket kan gøre en enkel genoprettelse fra en ordentlig sikkerhedskopi til et stort problem, efter Microsoft 365 har slettet dataene for evigt pga. geo-redundans, eller hvis opbevaringsperioden er overskredet. 

Eksterne sikkerhedstrusler

Ransomware, malware, hackere og andre uønskede hændelser er en del af trusselsbilledet. Alle de trusler som vi kender fra eget datacenter er også flyttet i skyen. Med en backup kan du altid genskabe dine data, hvis du bliver ramt af ransomware.

Interne sikkerhedstrusler

Virksomheder oplever også trusler indefra, som stammer fra deres egne medarbejdere – både bevidst og ubevidst. 

Adgang til filer og kontakter ændres så hurtigt, at det kan være svært at holde øje med dem, man har mest tillid til. Microsoft kan ikke kende forskel på en almindelig bruger og en opsagt medarbejder, der forsøger at slette kritiske virksomhedsdata, før vedkommende forlader virksomheden. Derudover medvirker nogle brugere ubevidst til alvorlige trusler ved at downloade inficerede filer eller ved at lække brugernavne og adgangskoder ved et uheld til websteder, de troede, de kunne stole på. 

Undgå nedetid

Hvis der opstår nedetid hos Microsoft, har din virksomhed ikke adgang til Microsoft 365 tjenester. Det kan du undgå med en backup fra Komplex it. Her ligger data ikke på samme server, og derved kan e-mails udlæses i f.eks. .PST filer, og indlæses i lokal Outlook klient, så du hurtigt kan få adgang til dine data.

it-løsninger

Microsoft 365 backup fra Komplex it

Fast pris
Prisstrukturen er simpel, og du kender altid virksomhedens omkostninger til backup af Microsoft 365.

Ingen bekymringer
Overlad trygt installation, drift og overvågning til os. Vi klarer den daglige drift, og tilføjelse af nye brugere kan automatiseres, så du altid være tryg ved at der er backup af virksomhedens Microsoft 365 data.

Overhold compliance
Med en Backup-as-a-Service-løsning fra Komplex it flyttes data væk fra virksomheden, og dermed kan ondsindede personer ikke slette i backupdata. Der skabes således et ”air gap” mellem backupdata og virksomhedens infrastruktur.

Højt niveau af ekspertise og erfaring
Vi leverer konsulentassistancer til en bred vifte af danske virksomheder indenfor cloud-services og backup. Vi kan hjælpe med alt fra migreringer af data til test af backupdata.

Kontakt Frederik

Lad os hjælpe. Så kan du fokusere på forretningen.


Frederik Hemmingsen, Komplex itVi har erfaringen, specialisterne og en løsning baseret på best practises. Hvis du kan afsætte lidt tid til en indledende snak, kan vi hurtigt spore os ind på dit behov og muligheder.

Udfyld formularen herunder eller kontakt Frederik Hemmingsen direkte. Vi glæder os meget til at hjælpe din virksomhed godt i gang med backup af Microsoft 365.

Ledige stillinger

Job

Vi søger en Account Manager

Nyhed

Region Sjælland og Komplex it indgår 4-årig aftale

Menu