It-specialister

Du får altid kompetent rådgivning hos vores certificerede it-specialister

Rådgivning hos vores certificerede it-specialister

Vi satser benhårdt på vores medarbejdere. Så meget, at de alle er medejere af Komplex it. Derfor får du altid en kompetent, motiveret og – naturligvis – certificeret it-specialist ved din side, når du samarbejder med os. Vores it-specialister kan både rådgive og sparre med dig, samt eksekvere. Vi hjælper med alt fra design og konfiguration til drift og vedligeholdelse. Vi tilbyder også en indledende it-infrastrukturanalyse, der giver dig et stærkt grundlag for at træffe fremtidige beslutninger i forbindelse med jeres it-infrastruktur.

Cloud

Cloud tolkes på mange måder, men overordnet set dækker cloud over forskellige strategier for, hvordan man ønsker at afvikle workloads. Om I skal vælge private, public eller hybrid cloud, og om det skal være en on-prem eller hosted løsning, afhænger af jeres ønsker og behov. Vi hjælper jer med at sammensætte den mest værdiskabende løsning for jer.

Cloud-løsninger
Storage

Storage er ikke bare storage. Vi har storageløsninger, der kan begejstre selv de mest kræsne. Vi tilbyder kompetent rådgivning om sizing og implementering af teknologier som block, file, Object, S3, m.fl. og hjælper jer med at få størst muligt udbytte af jeres storageløsning.

Storageløsninger
Backup & Recovery

I en verden hvor virksomheder i stigende grad udfordres af både systemnedbrud, compliance- og brugerfejl, samt malware, ransomware og andre hackerangreb, har de behov for et ultramoderne set-up til databeskyttelse. Vi hjælper med at rådgive og opsætte backup efter best practises, så du undgår datatab og sikrer optimal oppetid.

Backupløsninger
Server

Servere eller computerkraft er stadig det centrale i enhver it-infrastruktur, hvad enten serveren er hos dig, hosted hos os eller i skyen. Sizing, opsætning og implementering efter best practises er stadig meget væsentlig for en sikker og stabil drift. Vi finder de bedste løsninger, der matcher dit behov.

Serverløsninger
Data & Automation

Databaser er en integreret del i enhver it-afdeling. Vi har kompetencer indenfor DB2, SQL og Oracle. Med it-automatisering, som f.eks. Red Hat Ansible, kan vi simplificere manuelle processer, gemme konfiguration og know-how som versionerede tekstfiler, samt implementere og genetablere hurtigt.

Automatiseringsløsninger
It-sikkerhed & Compliance

I dag er it-sikkerhed og compliance blevet afgørende faktorer for enhver virksomhed. Vi taler om Privileged Access Management (PAM), Security Information and Event Management (SIEM), antivirus, beredskabsplaner med mere. Vi hjælper jer fra A til Z med rådgivning, implementering og opsætning efter best practices.

It-sikkerhedsløsninger

”Komplex it favner bredt. Men det der virkelig betyder noget for os, er deres evne til at rådgive og bistå med driftsassistance, herunder integrering og vedligeholdelse af vores it-infrastruktur. De ser vores platform som en helhed, og de tager ansvar. Vi behøver ikke bekymre os.”

Lars Søndergaard, Senior Manager, Solar

Vores kunder

Kundereference AAk
Kundereference Schou
Kundereference Frode Laursen
Kundereference Nordic Seafood
Kundereference Nopa Nordic
Kundereference JBS
Kundereference Hardi
Kundereference Pernexus
Kundereference Coop - backup
Kundereference Cryptera
Kundereference Region Hovedstaden
Kundereference Solar
Kundereference Grundfos
Kundereference NNIT
Kundereference Region Nordjylland
Kundereference Market Pay
Kundereference Rema1000

Jobopslag

Kom og arbejd sammen med os. Vi har lige nu ledige stillinger.

Nyhed

TechMeetUp: Open source-alternativer til VMware

Menu