It-infrastrukturanalyse

Få overblik over din it-infrastruktur

Få overblik og en rapport over din it-infrastruktur

It-infrastrukturanalyse

I rigtig mange virksomheder savner it-ledelsen det fulde overblik over server-parken, datavæksten og belastningen på deres systemer. Og mange har svært ved at følge med i, hvad de konkret har af muligheder for at optimere på deres it-infrastruktur, både når det kommer til performance og økonomi.

Den situation er fuldt forståelig, for udviklingen går kun hurtigere og hurtigere, og det er stort set umuligt for en intern it-afdeling at opretholde de fornødne kompetencer til at følge med på alle områder.

Hos Komplex it har vi udviklet en metode til at scanne og måle dine server- og storage-enheder. Ved hjælp af denne metode danner vi et overblik over din virksomheds it-infrastruktur og giver dig indsigt i, hvad du har af muligheder for at lave forbedringer og spare penge på fx løbende drift, licenser og strøm.

Hos Komplex it er vi alle specialister, der på hvert vores område udelukkende fokuserer på at lave det absolut bedste og mest økonomiske fundament til din it-løsning. Vi designer, leverer og drifter it-infrastruktur, så alle medarbejdere i din virksomhed – it-ansvarlige, slutbrugere og ledelse – får præcis det it-grundlag, de har behov for, til at kunne levere en optimal arbejdspræstation, hver dag, året rundt.

Med analysen i hånden har du et stærkt grundlag for fremtidige beslutninger.

It-infrastrukturanalyse

Rapporten indeholder

  1. Beskrivelse af mulige udfordringer i nuværende setup
  2. Skitse over eksisterende infrastruktur
  3. Skitse over forslået løsning
  4. Fordele ved den nye løsning
  5. Implementeringsplan
  6. Evt. yderligere tiltag

Vi har gjort det nemt for dig

Det eneste du skal gøre, for at få analyseresultaterne, er at give os adgang til de relevante informationer, og deltage i et opstartsmøde samt et møde hvor vi gennemgår findings. Du får det samlede overblik over jeres nuværende situation og dine muligheder for at gøre det endnu bedre fremover i form af en detaljeret rapport.

Kontakt os

Frederik Hemmingsen, Komplex itRæk ud til Frederik Hemmingsen, hvis du er interesseret i at høre mere eller booke et rådgivningsmøde. Udfyld formularen herunder og Frederik vender tilbage snarest muligt.

Jobopslag

Kom og arbejd sammen med os. Vi har lige nu ledige stillinger.

Nyhed

Drop VPN - brug Privileged Remote Access

Menu