Lenovo Gold ISG Partner

Vi er certificeret i Lenovo-løsninger

Lenovo Gold ISG Partner

Lenovo er én af vores strategiske partnere. Det betyder, at vi har investeret tid og ressourcer i at blive eksperter inden for Lenovos it-infrastruktur-løsninger. Vi har stor erfaring inden for installation og drift, og kan hjælpe og rådgive med skræddersyede server- og storageløsninger fra Lenovo, som passer præcis til din virksomhed. Det er ikke uden grund, at vi indgået partnerskab med Lenovo; For ottende år i træk opnåede Lenovo ThinkSystem-servere den højeste pålidelighed og oppetid blandt alle Intel x86-baserede platforme*.

*ITICs 2021 Global Server Hardware Server OS Reliability Survey.

Lenovo Gold ISG Partner

”Komplex it og Lenovo har i mange år haft et strategisk partnerskab, der er baseret på en fælles målsætning om at levere infrastrukturløsninger, der har til formål at optimere og transformere vores fælles kunders forretning. Komplex it formår at omsætte dyb teknisk viden indenfor hardware, software og services til markedsledende løsninger, der leveres og implementeres yderst professionelt. Et glimrende eksempel er, at Komplex it har valgt at basere eget datacenter på Lenovo infrastruktur og teknologi”.

Søren Koed, Country Manager, Lenovo ISG Danmark

Hyperkonvergeret infrastruktur med Lenovo ThinkAgile

Hyperkonvergeret infrastruktur med Lenovo ThinkAgile

ThinkAgile MX er hyperkonvergeret it-infrastruktur der er baseret på Microsoft. ThinkAgile MX-løsningen er testet og med fuld support fra Lenovo og Microsoft. Dermed er fremtidige firmwareopgraderinger testet og verificeret, inden de lægges på løsningen, så den kontinuerlige drift er sikret optimalt. Det er en fleksibel løsning, der giver bedre performance end nogensinde.

ThinkAgile HX. Mange virksomheder bygger hyperkonvergeret it-infrastruktur baseret på Nutanix, som er optimeret til at køre på Lenovo-servere. Du får Single-point-of-control, drift på tværs af multi-cloud arkitekturer, skalérbar afvikling af applikationer og mobilitet for brugerne.

ThinkAgile VX er til VMware’s vSAN. Få optimal perfomance og stabilitet. Designet til små som store virksomheder. VX-serien kan bl.a. bruges til remote lokationer, detailbranchen og virtuelt desktop-infrastruktur.

Læs mere om ThinkAgile MX
Lenovo Edge-servere

Lenovo Edge-servere

75 procent af al data bliver i 2025 bearbejdet dér, hvor den opstår. Sådan lyder vurderingen fra analyseinstituttet Gartner. Lenovos Edge-servere accelererer bearbejdningen af data med henblik på at skabe indsigter der, hvor dataen bliver skabt – hvilket er væsentligt i blandt andet detailhandlen, produktion, intelligente byer og telebranchen.

Edge computing er i mange brancher kernen i den digitale tranformation, fordi teknologien  optimerer behandlingen af data i nærheden af det fysiske sted, hvor dataen bliver genereret – fx på fabriksgulve, detailhylder og i bygader.

Vil du høre mere, kontakt os
CO2 Lenovo Offset Services

CO2 Lenovo Offset Services

For mange virksomheder er det vigtigt at sikre bæredygtighed og reducere det globale CO2-aftryk. Og som noget nyt har du nu mulighed for at CO2-kompensere ved køb af Lenovo servere. Det sker via Lenovo CO2 Offset Services, som understøtter flere forskellige initiativer som bl.a. omfatter nye eller udvidelser af eksisterende projekter, vindmøller, solceller og biomasseenergi.

Det er en enkel og praktisk måde at CO2-kompensere på, og det er nemt. Du skal blot sige ja tak, og vi sætter processen igang.

Kompenser for din CO2-udledning

Lad os hjælpe med en server- eller storageløsning fra Lenovo

Thomas Lauvring, Komplex itVi har erfaringen og kompetencerne på Lenovo’s server- og storageløsninger. Hvis du kan afsætte tid til en indledende snak med os, kan vi hurtigt spore os ind på dit behov og muligheder.

Udfyld formularen herunder eller kontakt Thomas Lauvring. Vi glæder os meget til at hjælpe din virksomhed godt i gang.

Lenovo partner

Jobopslag

Kom og arbejd sammen med os. Vi har lige nu ledige stillinger.

Nyhed

Drop VPN - brug Privileged Remote Access

Menu