Cyber-resilient helt ind til kernen: Nyt IBM Storage FlashSystem 5300

I en verden hvor cyberangreb er en konstant trussel, er det essentielt for virksomheder at sikre deres data med avancerede teknologier. IBM introducerer nu Storage FlashSystem 5300, designet med særligt fokus på data resilience og cybersikkerhed.

 

Forebyg, opdag og genskab efter cyberangreb

IBM Storage FlashSystem 5300 tilbyder en omfattende løsning til at håndtere cybertrusler. Med funktioner som AI-aktiveret computaionel storage bliver dataanalyse både mere effektiv og proaktiv, hvilket betyder, at potentielle ransomware-trusler kan opdages, mens data stadig skrives. Denne realtidsanalyse gør det muligt, at få kritiske indsigter hurtigere end ved traditionel backup-scanning.

 

Avanceret Ransomware Threat Detection

En af de mest imponerende funktioner i det nye system er FCM4 med Ransomware Threat Detection. Ved hjælp af maskinlæring, som er trænet på virkelige ransomware-scenarier, kan systemet identificere og reagere på trusler med høj præcision.

IBM Storage FlashSystem 5300 repræsenterer et kvantespring inden for databeskyttelse og resilience. Læs mere her eller kontakt Lars. Vi står klar til at uddybe og rådgive dig.

Jobopslag

Kom og arbejd sammen med os. Vi har lige nu ledige stillinger.

Nyhed

TechMeetUp: Open source-alternativer til VMware

Menu