Invitation til webinar

Glem storage. Fokusér på driften. Brug 45 værdifulde minutter med Pure Storage.

📅  Onsdag den 22. november Kl. 13 – 13.45 🌳 Vi planter et klimatræ i DK for hver deltager

Udfordringen med at implementere, vedligeholde og opdatere storagemiljøer ligger i kompleksiteten af at forudse virksomhedens skiftende behov både i dag og i fremtiden. Men tænk hvis det ikke behøver at være sådan.

Dette webinar er til dig, der er klar til at få ændret din opfattelse af hvad moderne storage kan. Storage, der altid er baseret på nyeste teknologi, hvor software-opgraderinger og hardware-udskiftninger ikke forstyrrer din daglige drift. Hvor der ikke eksisterer uventede prisstigninger eller end-of-serviceudgifter. Hvor du problemfrit kan overgå fra legacy systemer og styre dine data fra en app. Og så er det mere grøn storage.

I samarbejde med vores partner, Pure Storage, inviterer vi dig til et 45-minutters webinar, som vil give dig indsigt i, hvad moderne storage kan tilbyde:

 • Altid grønne lamper på dit storage
  Vi viser dig, hvordan Pure Storage sikrer en problemfri og ikke mindst sikker drift.
 • Kundecases fra virkeligheden
  Hør om andre danske kunder med Evergreen/grønne lamper i 9 år på samme system
 • Fleksible aftaler
  Få indblik i forbrugsbaserede aftaler som kendt fra cloud-verdenen, og det der adskiller Pure Storage fra traditionelle storageløsninger. Skræddersyet til dine behov.
 • Bæredygtighed i fokus
  Pure Storage tilgang til bæredygtighed er indlejret i deres produkter og deres drift. Vi kigger bl.a. på løsninger, der er langt mere energieffektive end de traditionelle samt opgraderbar hardware, der forlænger levetiden med op til 10 år.

 

👉 Tilmeld dig nu, så planter du et klimatræ

Udfyld formularen, reservér din plads og få adgang til en verden af ubegrænsede muligheder med Pure Storage. Samtidig planter vi et klimatræ i Danmark for hver deltager på webinaret. Dét er da ren win-win.

 

Jobopslag

Kom og arbejd sammen med os. Vi har lige nu ledige stillinger.

Nyhed

Drop VPN - brug Privileged Remote Access

Menu