SKI 50.03: Vejen banet for mere innovativ, grøn it i det offentlige

Vi er SKI 50.03 leverandør

Komplex it er tildelt en plads på rammeaftalen SKI 50.03 Servere og storage. Virksomheden ser det som en naturlig konsekvens af flere års organisk vækst og strategisk fokus på ordentlig rådgivning og offentlige nøglekunder.

Aftalen er underskrevet, og Komplex it er nu godkendt som leverandør af server- og storageløsninger til kommuner, regioner og offentlige institutioner under SKI 50.03. Aftalen omfatter både hardware, relaterede ydelser samt køb af tilbehør, software, licenser, support og service.

Dermed rammer aftalen direkte ind i kerneforretningen hos Komplex it, der med lokationer øst og vest for Storebælt dækker hele Danmark.

 

Et stærkt team

CEO for Komplex it, Lars Kok, er stolt over at få tildelt pladsen. Han ser det som en blåstempling og tøver ikke med at dele æren:

– “Vi ser pladsen på SKI 50.03 som en anerkendelse af vores dedikation til troværdig og ordentlig rådgivning, kvalitet, service og miljøvenlige løsninger. Tak til SKI for tilliden, og en særlig anerkendelse til vores partnere, som har gjort det muligt. Sammen udgør vi et stærkt team, der er parat til at levere bæredygtige og innovative server- og storageløsninger til offentlige kunder i Danmark”.

CEO i Komplex it Lars Kok

 

Udbudsdirektør i SKI, Christian Lunding supplerer:

– “Vi har opnået et stærkt leverandørfelt på 50.03 Servere og storage. Virksomhedernes tilbud er evalueret ligeligt på pris og kvalitet – hvilket betyder, at der er lagt vægt på service og support, sortimentsbredde samt miljø og klima i tildelingen. De offentlige organisationer får dermed en aftale med et tidssvarende og bredt sortiment til en skarp pris. De mest anvendte løsninger er nemt tilgængelige, og samtidig får den offentlige sektor mulighed for at købe grønne og klimavenlige løsninger”.

Yderligere information: Kontakt Lars Kok

 

Om Komplex it

Vi gør det komplekse enkelt, udvikler løsninger til afvikling af den digitale gæld og tilfører højt specialiseret viden, der bygger bro over videnskløften. Kernekompetencer er alle typer cloudløsninger, automatisering, drift og it-sikkerhed. Vi bidrager til kundernes it-infrastruktur gennem dedikerede, certificerede medarbejdere, markedsledende løsninger og teknologier samt fleksible leverancer.

Læs mere om Komplex it her 

 

 

Tak til vores partnere på SKI 50.03:

SKI 50.03 producenter

 

Læs også

> Læs mere om vores øvrige SKI-rammeaftaler her
> Mød vores partnere her

Jobopslag

Kom og arbejd sammen med os. Vi har lige nu ledige stillinger.

Nyhed

TechMeetUp: Open source-alternativer til VMware

Menu