Komplex it er kåret som DKs dygtigste systemintegrator

Danmarks dygtigste systemintegrator

Computerworld har netop offentliggjort deres årlige Top 100-liste over Danmarks bedste systemintegratorer. Listen er en anerkendt benchmark i branchen og giver et indblik i, hvilke virksomheder der fører an inden for systemintegration i Danmark. I år har vi taget springet fra en femteplads til at indtage førstepladsen.

“Denne anerkendelse er et stort skulderklap til vores teams utrættelige indsats og vores konstante fokus på at levere innovative og effektive løsninger til vores kunder. Vi ser frem til at fortsætte med at sætte standarden for systemintegration i Danmark”, siger Lars Kok, CEO for Komplex it.

Fokus på teknologier

En væsentlig faktor i fremgangen er vores fokus på teknologier, der automatiserer, øger performance og forenkler it-infrastrukturen. Dette fokus gør det muligt for os at levere optimale løsninger, der ikke kun opfylder kundens umiddelbare behov, men også er skalerbare og klar til fremtiden.

”At vi har indtaget førstepladsen, er et bevis på vores kompetencer og evne til at tilpasse os et hurtigt skiftende marked. Med denne pris i hånden ser vi frem til at fortsætte vores arbejde med at integrere de mest avancerede it-løsninger, der kan hjælpe virksomheder med at navigere i den digitale tidsalder,” fortsætter Lars Kok.

Tak til alle vores kunder, partnere og medarbejdere, der har gjort denne anerkendelse mulig. Vi ser frem til at fortsætte rejsen sammen med jer.

Læs mere: www.computerworld.dk/art/284018/top-100-disse-virksomheder-er-danmarks-dygtigste-systemintegratorer-lige-nu-se-hele-listen-her 
(Artiklen ligger desværre bag et login)

Jobopslag

Kom og arbejd sammen med os. Vi har lige nu ledige stillinger.

Nyhed

TechMeetUp: Open source-alternativer til VMware

Menu