Køb Hitachi Vantara på SKI 50.03

Vi er certificeret Hitachi Vantara partner

Komplex it har dybdegående erfaring med it-infrastruktur, og vi forstår vigtigheden af pålidelige server- og storageløsninger. I samarbejde med Hitachi Vantara kan vi tilbyde løsninger i høj kvalitet til attraktive priser, der passer til din organisations behov.

Hvorfor vælge Hitachi Vantara?

Hitachi Vantara er en global leder inden for server- og storage-løsninger. Der er flere gode grunde til at vælge Hitachi Vantara:

Høj pålidelighed

Deres pålidelige datainfrastruktur er rygraden i din virksomheds vækst. Med en stærk og sikker løsning, som Fortune 100 virksomheder stoler på, garanterer Hitachi Vantara 100% tilgængelighed af dine data og lynhurtig gendannelse efter f.eks. ransomware-angreb.

+ 100 års erfaring

Med mere end 100 års erfaring i ryggen, er Hitachi Vantaras innovative tilgang til den digitale transformation, styrket af en lang arv af operationel ekspertise og branchekendskab.

De har udviklet over 350 flash storage-patenter og investeret 3,7 milliarder dollars i AI & Digital teknologier sammen med Hitachi Ltd.

Datadrevet bæredygtighed

Hitachi Vantaras bæredygtige storageløsninger er designet til at reducere CO2-emissioner med op til 96%*, hvilket gør dem til frontløber inden for miljøvenlig datamanagement.

*Up to 96% CO2 Emission Reduction with Hitachi Storage and up to 35% Data Center Storage Footprint Reduction — based on results achieved by a leading financial service provider leveraging Hitachi Vantara VSP solutions.

Enterprise teknologi med minimal investering

Med Hitachi Vantaras løsninger kan virksomheder få adgang til avanceret enterprise teknologi uden at skulle investere store summer. De tilbyder omkostningseffektive løsninger, der passer til virksomheders budgetter og behov.

Hitachi udtaler

Vi glæder os til sammen med Komplex it, at kunne levere til nye og eksisterende kunder i den offentlige sektor på SKI 50.03. Vi værdsætter den professionelle tilgang Komplex it bringer til markedet, og vi ser frem til mange tilfredse kunder.

Carsten Friedrichsen, Enterprise Account Executive, Hitachi Vantara

Må vi inspirere dig?

Vi sætter gerne flere ord på, hvordan vi kan optimere din it-infrastruktur med en minimal investering. Ønsker du også at drage fordel af indkøb via SKI 50.03? Ræk ud til Rikke: udfyld formularen herunder, så vender Rikke hurtigt tilbage.

Jobopslag

Kom og arbejd sammen med os. Vi har lige nu ledige stillinger.

Nyhed

TechMeetUp: Open source-alternativer til VMware

Menu