Region Hovedstaden indgår 4-årig aftale med Komplex it

Komplex it har vundet et udbud fra Region Hovedstaden på en 4-årig rammeaftale, der omfatter rådgivning om valg og indkøb af servere og storage samt facilitering af rådgivning og dialog med producenter.

Region Hovedstaden beskæftiger 44.000 medarbejdere og driver ud over hospitalerne i hovedstadsområdet også hospitalerne i Nordsjælland og på Bornholm, Akutberedskabet og Hovedstadens Psykiatri. For at sikre attraktive priser og de nødvendige kompetencer til at bevare en velfungerende it-infrastruktur i fremtiden har regionen gennemført en EU-udbudsrunde for at opnå en rammeaftale.

Komplex it har vundet udbuddet, og parterne har nu underskrevet en 4-årig rammeaftale om indkøb af servere og storage samt rådgivning og sparring. Udstyret skal blandt andet bruges i regionens tre datacentre, ligesom decentrale enheder og forskningsprojekter også får mulighed for at udnytte fordelene i aftalen.

“Prisniveauet vejer tungt, når vi holder denne type udbud, men leveringssikkerhed, kompetencer og kapaciteten som rådgiver er også vigtige faktorer, der bliver taget med i betragtning,” fastslår Palle Bo Nielsen, Sektionschef ved IT Infrastruktur ved Region Hovedstaden: “Vi søger ikke kun en leverandør, men en rådgiver og samarbejdspartner, der kan se på vores behov og facilitere en god dialog med producenterne.”

Hos Komplex it er der naturligvis stor glæde over at vinde et udbud, der berører en så central del af vores samfund som sundhedsvæsenet.

“Jeg er meget stolt af, at vores prisniveau ligger godt, og at vi i de kommende år skal bidrage til at bygge bro til it-producenterne i vores rolle som rådgiver for regionen. Der er også indbygget en fleksibilitet i aftalen, så vi løbende kan tilpasse både rådgivning og produktvalg til nye teknologier og muligheder,” slutter en tilfreds Account Manager hos Komplex it, Poul Petersen.

Yderligere oplysninger: CEO Lars Kok, tlf. 2020 1680.

 

Læs også:

> 28 sider med indsigter i it-chefens største udfordringer

> Guide til NIS2: Hvad du kan forvente og hvordan du kan forberede dig

> COOP: En offline backup sikrer backup’en bedre

> Sådan boostede Ikast-Brande kommune deres it-motor 

Ledige stillinger

Job

Vi søger en Account Manager

Nyhed

Region Sjælland og Komplex it indgår 4-årig aftale

Menu