Region Sjælland og Komplex it indgår 4-årig aftale

Komplex it har vundet et udbud fra Region Sjælland på en 4-årig rammeaftale, der omfatter levering af server- og storagesystemer samt rådgivning om valg af løsninger og fokus på bæredygtighed.

Region Sjælland driver sygehuse, psykiatri, sociale institutioner og løser opgaver indenfor regional udvikling, trafik, miljø, råstoffer og meget mere. Region Sjælland har mere end 850.000 indbyggere og dækker geografisk over 17 kommuner fra Odsherred i nord til Lolland og Guldborgssund i syd. For at sikre attraktive priser og de nødvendige kompetencer til at bevare en velfungerende it-infrastruktur i fremtiden har regionen gennemført en EU-udbudsrunde for at opnå en rammeaftale.

Komplex it har vundet en af de 3 pladser, og er tildelt kontrakten som primær leverandør. Parterne har nu underskrevet en 4-årig rammeaftale om indkøb af servere og storage samt service og support.

Prisniveauet vejer selvfølgelig tungt når vi holder denne type udbud, men kompetencer, leveringssikkerhed og bæredygtighed er også væsentlige faktorer der indgår i betragtningen når en samarbejdspartner skal udvælges” fastslår Morten Thune, Teamleder, Core Infrastruktur, Koncern Digitalisering i Region Sjælland.

Hos Komplex it er der naturligvis stor glæde over at vinde et udbud, der berører en så central del af samfundet som sundhedsvæsenet.

Jeg er meget stolt af, at vi med denne rammeaftale understreger vores fokus på regionsmarkedet, og ser frem til at opbygge et godt samarbejde med Region Sjælland. Vi har et tæt samarbejde med de producenter, der er med på rammeaftalen, og vi ser frem til at udbygge samarbejdet omkring Region Sjælland,” slutter en tilfreds CCO hos Komplex it, Rikke Laursen.

Yderligere oplysninger: CEO Lars Kok, tlf. 2026 1680.

 

 

 

Læs også:

> SKI 50.03: Vejen banet for mere innovativ, grøn it i det offentlige

> Guide til NIS2: Hvad du kan forvente og hvordan du kan forberede dig

> Løft it-sikkerheden med disse 4 områder

> Sådan boostede Ikast-Brande kommune deres it-motor 

Jobopslag

Kom og arbejd sammen med os. Vi har lige nu ledige stillinger.

Nyhed

TechMeetUp: Open source-alternativer til VMware

Menu