Farvel til teknologisk gæld, hej til digital transformation

Farvel til teknologisk gæld, hej til digital transformation

Spænder forældet it-infrastruktur og lappeløsninger ben for dig i rejsen mod skyen? Understøtter teknologien ikke længere forretningen og truer it-sikkerheden? Brug tiden på at forfølge det næste niveau af innovation med en optimeret og sikker it-infrastruktur, og kom den teknologiske gæld til livs.

Langt de fleste virksomheder slæber i en eller anden udstrækning rundt på det, man kalder for teknologisk gæld. Det skal forstås på den måde, at virksomhedens it-infrastruktur måske ikke er så opdateret, som det kunne være ønskeligt, og selv om det på overfladen kan se ud, som alting egentlig spiller, som det skal, kan der under overfladen godt gemme sig markante og langt fra ligegyldige udfordringer.

 

De rette it-løsninger kan kickstarte innovation og det grønne regnskab

Forretningsudvikling, digital omstilling og et grønt regnskab står øverst i de fleste virksomheder sammen med idéer om fleksibel afregning, øget performance, cloud og et stærkt forsvar mod cyberangreb. Et teknologisk minus på kontoen kan imidlertid give benspænd og bremse udviklingen, hvad enten det gælder det interne datacenter, ekstern hosting eller cloudtjenester.

En optimeret it-infrastruktur baner vej for større sikkerhed, fleksibilitet og performance. Men det giver også et plus i det grønne regnskab, når gammel teknologi udskiftes til ny.

Læs også artiklen “Bliver din it-fremdrift bremset af teknologisk gæld?”

 

Få dine budgetter til at flugte med dine ambitioner

Du er ikke alene med udfordringer, der kan bremse innovation og trække cloudrejsen i langdrag. Men vent et øjeblik med at træffe en beslutning, indtil du har talt med os.

Se vores løsninger, læs vores kunders bedømmelse og kontakt Mads Andersen eller udfyld formularen herunder, hvis du vil høre mere om hvordan vi kan få dine budgetter til at flugte med ambitionerne.

 

Jobopslag

Kom og arbejd sammen med os. Vi har lige nu ledige stillinger.

Nyhed

TechMeetUp: Open source-alternativer til VMware

Menu